СВИРЕПО УБИСТВО КОД ЧЕНТЕ Беживотно тело пронађено на депонији

ЗРЕЊАНИН Брзом и ефикасном акцијом, припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су Николу С. (37), због сумње да је убио Радомира П. (43). Њему се на терет ставља кривично дело тешко убиство.
1
Фото: Dnevnik.rs

Никола С. се терети да је злочин починио у уторак, у послеподневним сатима, у близини Ченте.

У полицији нису навели друге детаље, осим да је осумњиченом одређено задржавање до 48 часова и да ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

“Даљи рад полиције је у току”, додаје се у саопштењу.

Према незваничним информацијама, убица и жртва су се познавали одраније. Кобног дана су се, наводно, посвађали, па је Никола С. физички насрнуо на Радомира и оштрим предметом га усмртио. Да би прикрио злочин, убица је Радомирово беживотно тело закопао на депонији, која се налази на периферији Ченте, где је и пронађено.

Поједини саговорници “Дневника”, који живе у овом селу на путу између Зрењанина и Београда, казали су нам да је убијени Радомир живео заједно са Николом и његовом породицом – супругом и двоје деце. Нико не може ни да претпостави због чега је дошло до свађе, а касније и до свирепог убиства, па чак ни Николина невенчана супруга. Наводно је она пријавила убиство полицији, тек када је сазнала шта се догодило.

Ж. Б.

 

EUR/RSD 117.5794
Најновије вести