Бандера страдала у сусрету с фијат бравом на Детелинари

Возило марке фиат браво, новосадских регистарских ознака, “сусрело”  прошле ноћи с бандером у Улици Орловића Павла на Детелинари, а “сусрет” није био нимало пријатан.
3
Фото: Dnevnik.rs

Наиме, бандера је пресечена у подножју, а на предњој десној страни аутомобила уочена је знатна материјална штета.

На основу погледа у унутрашњост аутомобила није могуће утврдити да ли је неко повређен од последица судара, нити колико је особа било у возилу, које се кретало из правца Улице Јанка Чмелика ка Улици Миленка Грчића по залеђеном коловозу.

Из (за сада) неутврђених разлога возач је изгубио контролу на управљачу, тако да је уследила незгода. На задњем стаклу возила залепљена је налепница са ћириличним словом „П“, што упућује да је лице које је управљало имало статус почетника у саобраћају.

На лицу места је била патрола саобраћајне полиције. Предочено нам је да возач није пријавио незгоду, нити је познато (за сада) ко је власник возила. Полиција је позив добила око девет часова, мада је на основу залеђених стакала и каросерије на аутомобилу могућ закључак да је до незгоде дошло неколико сати раније. Бандера и водови на њој највероватније припадају Телекому.     

Текст и фото: И. Ба.

EUR/RSD 117.1792
Најновије вести