Ован
За сада можете да очекујете дан који ће вам на овом пољу бити сасвим опуштен. Немате превише обавеза. Покушавате да се својој симпатији приближите на пријатељски начин. За сада вам та тактика не даје баш сјајне резултате. Избегавајте алкохол.
Бик
Можете да рачунате на помоћ око новог пословног пројекта. Можете да се ослоните на ваше пословне сараднике. Уколико вам се допада неко кога сте упознали преко посла, тај однос ће напредовати. Посетите стоматолога ради контроле.
Близанци
Могуће је да сте у протеклом периоду имали неко разочарење у вези са пословним пољем и да вам треба време да то превазиђете. Осећате се добро поред вољене особе. Спремни сте да вашу везу пренесете на виши ниво. Поведите рачуна у саобраћају.
Рак
Очекују вас проблеми којима се нисте надали. Требаће вам доста времена да све то превазиђете. Постепено се удаљавате од вољене особе. Више не осећате исту дозу емоција и нисте сигурни којим путем треба да кренете. Проблеми са кичмом.
Лав
Важно је да се посветите свом послу максимално и да не допустите да вам било шта омета концентрацију. Нисте спремни за везу на даљину. Очекује вас могућност за ново познанство у вашем блиском окружењу. Избегавајте масну храну.
Девица
Очекују вас мањи трошкови данас, па вам то може стварати одређени притисак. Желите да направите први корак у комуникацији са особом која вам се допада, али се плашите да не испаднете нападни. Проблеми са плућима су могући.
Вага
Боље је да будете стрпљиви када су у питању нове одлуке. Данашњи дан вам није повољан за промене. Уколико сте у вези, можете да очекујете да ћете током данашњег дана имати неке свађе са вољеном особом. Избегавајте унос слаткиша.
Шкорпија
Забринути сте за своје финансије и покушавате да нађете неко алтернативно решење за зараду. Пред вама је сусрет са особом која ће оставити веома моћан утисак на вас. Покушаћете да је освојите. Избегавајте алкохол.
Стрелац
Није вам баш најбољи дан за промену посла. Можете бити склони томе да направите погрешну процену ситуације. Могуће је да имате неке личне несигурности и да однос са вољеном особом испашта због ваше нервозе.Могуће је да су вам бубрези осетљиви.
Јарац
Немојте да се ослањате на фактор среће. Пред вама је дан током којег можете имати проблеме на пољу посла. Могуће је да нисте баш сигурни да ли ваша симпатија има иста осећања према вама као ви према њој. Могућ је пад имунитета.
Водолија
Имаћете шансу да покажете своје способности и да напредујете на пољу посла. Очекује вас веома занимљиво познанство. Уколико већ имате партнера, пред вама је разговор о заједничкој будућности. Редовно контролишите притисак.
Рибе
Ако се бавите приватним послом, важне одлуке су пред вама. Овај пут нема места за двоумљење. Мало сте постали хладни у комуникацији са вољеном особом. Могуће је да она осећа да више нисте заинтересовани за њу. Повећајте унос течности.
EUR/RSD 117.5730
Најновије вести