Хороскоп

Ован
У приватном животу, све више почиње да вам смета нечије присуство или неукусно понашање. У прилог вам не иду одговори које добијате од сарадника, јер свако има своју верзију приче или личне интересе. Избегавајте стресне ситуације.
Бик
Партнер са симпатичним подсмехом посматра вашу хвалисавост или надменост. Учините све што је потребно да обрадујете своју породицу. Уколико вам је стало да остварите пословно-финансијски добитак, важно је да будете за корак испред других и упорни у својим намерама.
Близанци
У емотивном смислу, све више вам недостаје нечије присуство или пажња. Нема разлога да потискујете своја осећања. Неко вас на индиректан начин кажњава, али ви прећутно или смишљено пристајете на такав пословни однос. Избегавајте депресивно расположење.
Рак
У емотивном смислу, потребно вам је нечије поверење и разумевање. Међутим, вољена особа не мари много за ваше потребе. Не допада вам се нечија ласкавост или усиљено понашање. Потрудите се да заштитите пословне интересе. Избегавајте конфликтне ситуације.
Лав
Партнер има позитиван утицај на ваше расположење. Уживајте у стварима које вас емотивно зближавају. Све има своју добру и лошу страну, а на вама је да сачувате своју позицију и пословне интересе. Важно је да размишљате у позитивном правцу.
Девица
У емотивном смислу, нема разлога да сумњате у своја осећања или речи које изговора ваш љубавни партнер. Довољно сте мудри да оправдате нечија очекивања, али и да сачувате личне интересе. Избегавајте јавну расправу и ситуације које вас додатно замарају
Вага
У емотивном смислу код вас преовладава добра воља и емотивна нота, а код вашег партнера смисао за лепо и корисно. Сјајно се допуњавате. Обратите пажњу на различите детаље, јер ствари које имају важно значење често остају скривене између редова или иза нечијих обећања
Шкорпија
У емотивном смислу, привлачи вас једна нова особа. Ослоните се на своја осећања, пре него што донесете озбиљну одлуку. Умор, лоша концентрација или расејаност, представљају довољан повод да се не уплићете у различите послове са стране.
Стрелац
У приватном животу, приуштите себи добру забаву или сусрет са једном занимљивом особом за коју вас везују слични афинитети. Показаће се да имате добре пословне прогнозе. Докажите своје интелектуалне или практичне способности на делу.
Јарац
У приватном животу, дозволите свом партнеру да донесе одлуку у заједничко име. Морате имати довољно поверења у блиску особу. Не верујете у верзију нечије приче, али истовремено немате ни велики утицај на своје сараднике.
Водолија
У емотивном смислу, немојте дозволити да вашу пажњу заокупљају неке особе са стране или ласкави комплименти које добијате. Пословну ситуацију прихватите као логичан след догађаја и као добар подстицај да промените свој однос према једној старијој особи.
Рибе
У емотивном смислу покушајте да разумете нечију немоћ. Партнер не жели да вас додатно оптерећује својим дилемама. Нема разлога да истражујете област или питања која спадају у „зону високог ризика”. Будите разумни. Подстичите код себе оптимизам и добру вољу.
EUR/RSD 117.2933
Најновије вести