Хороскоп

Ован
Очекује вас повољан дан током којег ћете на пољу посла успети да остварите све што будете желели. Нисте сигурни како да прихватите промене које примећујете код вољене особе. Имате утисак да се удаљавате. Осетљив кардиоваскуларни систем.
Бик
Задовољни сте свим оним што сте остварили по питању посла. Очекује вас период у којем ће вам ситуација бити генерално стабилна. Потребно вам је више разумевања од вољене особе која показује да је некада превише тврдоглава. Стомачни проблеми.
Близанци
Проблеме које сте имали решавате уз помоћ својих сарадника. Полако вам се пословна ситуација мења на боље. Допустите симпатији да вас боље упозна и да развијете дубљи однос. Ускоро је могућ и почетак везе. Болови у грлу.
Рак
Можете да очекујете позитивна дешавања на пољу посла. Коначно остварујете неке важне контакте на овом пољу. Могуће је да сте почели да се удаљавате од партнера који показује другачије понашање према вама. Појачан апетит је наглашен.
Лав
Ако се будете довољно потрудили, успећете да завршите послове које сматрате важним. Нежност и романтика су вам потребни у односу са вољеном особом како би ваша веза могла да остане добра. Проблеми са вртоглавицом.
Девица
Ускоро ће вам се указати могућност за нову пословну сарадњу до које долазите преко препоруке. Указаће вам се прилика да опет обновите комуникацију са особом из прошлости према којој нисте равнодушни. Могући проблеми са несаницом.
Вага
Генерално вам је повољан дан када је у питању посао и са лакоћом можете да остварите све оно што желите. Одлично се слажете и немате проблеме у комуникацији са особом до које вам је стало. Повећајте унос витамина и минерала.
Шкорпија
Потрудите се да се боље организујете јер вам тренутно ситуација на пољу посла није баш сјајна. Избегавајте свађе са партнером. Могуће је да сте обоје склони претеривању и томе да кажете нешто због чега ћете се кајати. Прилично сте осетљиви и подложни проблемима.
Стрелац
Лако долазите до нових прилика за посао. Спремни сте да се упустите у мање пословне ризике данас. Лепо се слажете и искрено се волите, па је однос са партнером добар. Можете да очекујете добар период за љубав. Добро се осећате данас!
Јарац
Имаћете прилику да се окренете ка новим сарадњама и приликама да проширите свој посао на неки начин. Пред вама су нове компликације са вољеном особом, које нећете лако превазићи. Некада мислите о прекиду везе. Поведите рачуна о исхрани.
Водолија
Могуће је да сте мало разочарани пословном ситуацијом у којој се налазите. Имате мањак идеја. Коначно ћете пронаћи компромис са особом до које вам је стало. Ваша веза ипак може да се спасе. Посетите лекара ради контроле.
Рибе
Расположени сте за нова пословна дешавања и спремни сте да остварите нове контакте који ће вам бити значајни. Повољан је дан за нова познанства ако сте слободни. Можете да очекујете добру пословну ситуацију. Склони сте вирусним инфекцијама.
EUR/RSD 117.5571
Најновије вести