Хороскоп

Ован
Овај дан обележиће пословно путовање и важан пословни састанак са новим пословним сарадницима. Почетак нове сарадње. Повољан аспект доприноси све већој хармонизацији вашег односа са партнером. Проблем са видом.
Бик
Посебан изазов очекује Бикове који раде у оквиру услужних делатности, туризма и некретнина. Потешкоће у преговорима. Слободне Бикове очекује познанство са веома привлачном особом коју могу упознати преко посла. Болови у врату.
Близанци
Позитивна енергија током овог дана манифестује се у виду побољшања ваших односа са колегама. Очекују вас похвале и признања. Слободне Близанце очекује познанство са фатално привлачном особом у знаку Стрелца или Лава. Пад имунитета.
Рак
Очекује вас подршка изузетно моћне и утицајне особе. Успех очекује Ракове у услужним делатностима и који раде са клијентима. Слободни Ракови могу да упознају веома занимљиву особу у знаку Јарца или Девице. Проблем са депресијом.
Лав
Главни изазов овог дана састоји се у вашој сарадњи са иностранством. Могуће су неке манипулације. Овај дан обележиће вишеструке прилике да сретнете своју сродну душу, и то управо на неком занимљивом путовању. Варирање притиска.
Девица
Опрез у комуникацији са надређенима, као и са неким колегама, који, заправо, нису добронамерни. Могуће су сплетке. Планете вам пружају подршку да превазиђете дуготрајан проблем који постоји између вас и партнера. Нервоза.
Вага
Незапослене Ваге очекује веома занимљива пословна понуда, али је неопходан опрез уколико су обећања нереална. Ваш однос са партнером је прожет хармонијом, а ово вече протећи ће у знаку изузетно романтичне атмосфере. Уносите више воде у организам.
Шкорпија
Шкорпије које раде у услужним делатностима или се баве финансијама или саобраћајем очекује велики финансијски успех. Обнављање везе из прошлости може обележити овај дан. Случајан сусрет може оживети стару страст. Проблем са урогениталним системом.
Стрелац
Стрелчеве који раде у просвети очекује унапређење или повећан обим посла. Унапређење финансијске ситуације. Прелазак границе пријатељства са једном особом коју већ дуго познајете представља главно искушење овог дана. Проблем са крвотоком.
Јарац
Похвале и признања за постигнуте пословне резултате очекује Јарчеве који се налазе на руководећим положајима. Потрудите се да више слободног времена посветите партнеру. У супротном случају, може доћи до отуђења. Појава петног трна.
Водолија
Важно је да данас поштујете приоритете. У супротном, можете имати проблем због непоштовања рока. Велики љубавни изазов у виду тајне везе са особом која није слободна. Па ипак, пазите се скандала. Болови у рамену.
Рибе
Овај дан протиче у знаку склапања важног споразума. Рибе које планирају рад у иностранству очекује успех. Слободне Рибе упознаће веома привлачну особу преко посла. Очекује вас изузетно узбудљив љубавни састанак. Алергија.
EUR/RSD 117.3121
Најновије вести