Хороскоп

Ован
Успешно закључење уговора и нова пословна сарадња представља нови почетак у вашој каријери. Финансијски добитак. Љубавна авантура са особом коју познајете са посла може бити заснована више на физичкој привлачности. Појачана нервоза.
Бик
Овај дан донеће вам успешну пословну сарадњу са особом у знаку Девице или Јарца. Стабилизација на финансијском плану. Слободне Бикове очекује познанство са занимљивом особом на неком путовању. Појачана главобоља.
Близанци
Доминантна атмосфера овог дана могу вити пословни састанци и одлуке о битним питањима. Очекују вас похвале од надређених. Почетак нове љубавне везе са особом у знаку Ваге или Водолије. Укоченост вратног дела кичме.
Рак
Обнављање старе сарадње може представљати извор значајне подршке у даљој каријери. Ракове који се баве приватним бизнисом очекује добитак. Ваш однос са партнером све више добија на квалитету. Очекује вас даље зближавање. Превише седите, покрените се!
Лав
Финансијска ситуација данас може у великој мери да се поправи. Успешно закључење посла са особом која живи у иностранству. Будите опрезни јер вам улазак у тајну везу касније може донети неочекиване компликације. Болови у лумбалном делу кичме.
Девица
Финансијски успех очекује Девице које се баве дизајном или уметношћу. Успех кроз сарадњу са иностранством. Слободне Девице могу да се заљубе на први поглед у особу у знаку Бика или Јарца. Честе прехладе.
Вага
Позитивна енергија доноси вам прилику за унапређење финансијске ситуације. Међутим, ваши односи са неким колегама иду силазном путањом. Партнер је презаузет својим обавезама и ви се осећате усамљеним. Поразговарајте на време о том проблему. Нервозни сте.
Шкорпија
Придржавајте се унапред зацртаног плана, јер су данас могући превиди због наглог пада концентрације. Неки детаљи могу вам одвући пажњу. Шкорпије данас могу да упознају особу у знаку Бика или Јарца. Проблеми са зглобовима.
Стрелац
Преокрет у оквиру ваше сарадње донео вам је разочарање и промену ранијег плана. Озбиљно размишљате да потпуно промените тим сарадника. Проблеми на породичном нивоу захтевају неодложно решење. Ситуација ће захтевати компромисе. Лоша периферна циркулација.
Јарац
Веома важан састанак донеће вам прилику да донесете изузетно значајне одлуке на колективном нивоу. Схватате важност тренутка и доносите одлуку на тимском нивоу. Слободним Јарчевима предстоји авантура са особом у знаку Шкорпије или Рака. Честе несвестице.
Водолија
Водолије очекује више различитих пословних понуда. Једна од њих укључује сарадњу са иностранством, која обећава највећи финансијски бољитак. Водолије које су у вези осећају незадовољство рутином и размишљају како да оживе стари жар у вези. Потребан вам је сан.
Рибе
Неочекивани развој околности у оквиру сарадње са иностранством захтеваће примену резервног плана. Бићете у ситуацији да радите под притиском. Нова љубавна веза може вас довести у помало компликовану ситуацију због различитих ставова у погледу будућности. Трудите се да што мање користите превоз.
EUR/RSD 117.4890
Најновије вести