Економија - Берза

Економија / Берза BELEX индекси знатно јачи него прошле недеље
БЕОГРАД: Индекси Београдске берзе завршили су ову трговачку седмицу с растом на дневном и недељном нивоу, а у фокусу инвеститора су други дан заредом биле државне дужничке хартије које су поново обезбедиле завидан ниво укупног промета.
Економија / Берза Добар промет државних обвезницана берзи
БЕОГРАД: Трговање државним дужничким хартијама подигло је данас укупан промет на Београдској берзи на 784,7 милиона динара (око 6,7 милиона евра), док је интересовање инвеститора за компанијским акцијама попустило.
Економија / Берза Динар усидрен према евру, курс сутра 117,31
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра,24. новембра, 117,3101 динар за евро, што је назнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Опрезна инвестициона активност на берзи, индекси позитивни
БЕОГРАД: Инвестициона активност на Београдској берзи била је данас опрезна, а индекси су закључили трговање на позитивној територији.
Економија / Берза BELEX индекси остварили велики раст на недељном нивоу
БЕОГРАД: Трговање државним обвезницама Србије винуло је укупан промет на домаћем тржишту капитала последњег радног дана у недељи на 141 милион динара (1,2 милиона евра).
Економија / Берза Трговање уздржано, кретање BELEX индекса мешовито
БЕОГРАД: Инвестицона активност на Београдској берзи остала је уздржана други дан узастопно, а берзански индекси су закључени с мешовитим резултатима.
Економија / Берза BELEX индекси наставили снажан успон, промет оштро пао
БЕОГРАД: BELEX индекси су наставили снажан успон други дан заредом, забележивши високе добитке, док је инвестициона активност на домаћем тржишту капитала драстично опала у односу на уторак.
Економија / Берза Узлетео промет на Београдској берзи, скочили и индекси
БЕОГРАД: На Београдској берзи је данас забележен снажан раст промета, који се највећим делом дугује трговању акцијама сомборског пољопрвредног друштва Фекетић, а знатно су скочили и берзански индекси.
Економија / Берза Промет скроман, индекси порасли на старту недеље
БЕОГРАД: Скроман промет и раст вредности BELEX индекса обелеижили су почетак трговачке недеље на домаћем тржишту капитала.
Економија / Берза НИС најтргованији на Берзи, индекси ослабили
БЕОГРАД: Инвестициона активност на домаћем тржишту капитала је посустала данас, а берзански индекси су забележили благи пад.
Економија / Берза БЕЛЕКС индекси ојачали
БЕОГРАД: Трговачка недеља на Београдској берзи почела је обећавајуће, при чему су ојачали и промет и оба берзанска индекса.
Економија / Берза Оштар пад индекса, промет скоро преполовљен
БЕОГРАД: Укупан промет на домаћем тржишту капитала данас се скоро преполовио у односу на среду и износио је непуних 8,6 милиона динара (око 73,2 хиљаде евра), а БЕЛЕКС индекси су забележили велике губитке.
Економија / Берза Државне обвезнице подигле промет на Берзи, индекси пали
БЕОГРАД: Инвеститори на Београдској берзи данас су предност дали куповини државних обвезница Србије над акцијама, што је подигло укупан промет на домаћем тржишту капитала, док су БЕЛЕКС индекси закључили трговање на негативној територији.
Економија / Берза Мешовито кретање индекса, трговање пригушено
БЕОГРАД: Инвестициона активност на домаћем тржишту капитала остала је пригушена и данас, а индекси су се кретали у супротним правцима.
Економија / Берза Слаб почетак трговачке недеље на Београдској берзи
БЕОГРАД: Почетак трговачке недеље на Београдској берзи обележио је слаб промет и негативно кретање оба индекса.
Економија / Берза Настављен силазни тренд индекса и промета на BELEX-у
БЕОГРАД: Индекси и промети на Београдској берзи наставили су данас кретање силазном путањом.
Економија / Берза Заустављен раст БЕЛЕКС индекса, промет преполовљен
БЕОГРАД: Индекси Београдске берзе прекинули су данас тренд раста забележен од почетка недеље, а промет на домаћем тржишту капитала се преполовио у односу на уторак.
Економија / Берза Индекси наставили успон, државне обвезнице подигле промет
БЕОГРАД: Трговање државним обвезницама допринело је повећању укупног данашњег промета на домаћем тржишту капитала на 12,5 милиона динара (106,9 хиљада евра), а берзански индекси су наставили успон.
Економија / Берза Промет спласнуо на берзи, БЕЛЕКС индекси порасли
БЕОГРАД: Индекси Београдске берзе су порасли првог трговачког дана у недељи, док је промет знатно спласнуло.
Економија / Берза Благи раст промета, највећа тражња за акцијама Дунав осигурања
БЕОГРАД: На домаћем тржишту капитала забележен је данас благи опоравак промета и берзанских индекса, након снажног пада у понедељак.
EUR/RSD 117.3358
Најновије вести