Топлије

НОВИ САД: Топлије са сунчаним периодима уз дневни развој облака. Ветар слаб западни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 19 степени.
lepo vreme, Dnevnik/V. Fifa
Фото: Дневник/В. Фифа

ВОЈВОДИНА: Топлије са сунчаним периодима уз дневни развој облака. На истоку Баната је могућа краткотрајна киша, а у осталим пределима суво. Ветар слаб западни. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 4, а максимална 20 степени.

СРБИЈА: Топлије уз променљиву облачност са сунчаним периодима и ређом појавом кише или пљускова с грмљавином. Већа шанса за пљускове је на југу. Ветар слаб западни, у Тимочкој Крајини умерен. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 20 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак још мало топлије с дужим сунчаним периодима уз поподневни развој облака. Крајем дана наоблачење с кишом. У петак свежије са пролазном кишом пре подне у југозападним и јужним пределима, а на северу разведравање и дужи сунчани периоди током дана.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекују се повољније биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих, али нешто израженије тегобе могу осетити срчани болесници. Од метеоропатских реакција могући су променљиво расположење и главобоља. Саветује се опрез свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5783
Најновије вести