Суво са сунчаним периодима

НОВИ САД: Ујутру слаб мраз. Током дана суво и умерено облачно са сунчаним периодима. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 8 степени.
Suncano vreme/Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Ујутру слаб мраз. Током дана суво и облачно са сунчаним периодима. На северу се очекују дужи сунчани периоди. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 9 степени.

СРБИЈА: Ујутру слаб мраз. Током дана суво и променљиво облачно са сунчаним интевалима. Само ће на југу ујутру бити облачно са слабом кишом, суснежицом и снегом. На северу се очекују дужи сунчани периоди. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 9 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак ујутру слаб мраз, а током дана умерена облачност и дужи сунчани периоди са мањим порастом температуре. У петак ујутру слаб мраз, а током дана променљива облачност и сунчани интервали.      

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Повољне биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих. Известан опрез се саветује срчаним болесницима. Пажња се препоручује учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.3251
Најновије вести