Путничка возила на Хоргошу чекају четири сата

БЕОГРАД: Према информацијама Управе граничне полиције у 08.00 часова, на граничном прелазу Хоргош, на улазу у Србију, путничка возила чекају четири сата.
batrovci
Фото: Gužva na Batrovcima, foto: TANJUG/ NIKOLA ANÐIC/ mn

На граничном прелазу Батровци, на улазу, задржавање за путничка моторна возила је три сата, саопштило је ЈП "Путеви Србије".

На граничном прелазу Келебија, на улазу у Србију, путнички аутомобили чекају један сат.

На осталим граничним прелазима нема задржавања.

На деоници Кнежевићи - Бела Земља - Ужице, петља Сушица до 21. децембра изводе се радови на асфалтним дилатацијама на натпутњаку Кнежевићи.

За време извођења радова, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила из смера Вишеград - Ужице, саопштило је ЈП "Путеви Србије".

Деоница петља Рума - петља Пећинци, до сутра измене режима саобраћаја због извођења радова на појачаном одржавању. У току извођења радова саобраћај ће се одвијати двосмерно на левом коловозу аутопута (смеру Београд - Батровци).

Панчевачки мост, у понедељак од 10 до 13 часова, изводиће се радови на бетонирању серклажа, у смеру Панчево-Београд, десна трака, непосредно пре скретања на силазни крак ка Булевару деспота Стефана.

У току извођења радова саобраћај ће се одвијати левом слободном саобраћајном траком.

Деоница Суботица - Стари Жедник, од 21. до 22. децемебра од 7 до 15 часова, изводиће се радови на појачаном одржавању. Саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

EUR/RSD 117.5804
Најновије вести