Путеви Србије: Радови на неким путним правцима

БЕОГРАД: На ауто-пут Е-75, петља "Жедник", на снази је измена режима саобраћаја због радова на рехабилитацији коловозне траке у смеру Суботица - Нови Сад, саопштило је ЈП "Путеви Србије".
radovi saobracaj
Фото: Dnevnik.rs

Саобраћај из правца Суботице ка Новом Саду је преусмерен у претицајну саобраћајну траку супротног смера.

У смеру ГП Хоргош - Нови Сад за саобраћај је затворена петља „Жедник“, тј. укључење на ауто-пут према Новом Саду и искључење из правца ГП Хоргош - биће онемогућено у наредних 45 дана.

Алтернативни путни правци су петља "Суботица Југ" и петља "Бачка Топола".

Укључење и искључење на петљи „Жедник“ из правца Новог Сада ка Суботици је у функцији.

Добро Поље - Влашко Поље, до 27. септембра повремене обуставе саобраћаја, током радова на држ. путу ИИ А реда бр. 219, Бољевац - Књажевац, у следећим терминима: од 6.30 до 9 часова и од 10 до 12 часова.

Врњачка Бања-раскрсница за Митрово Поље, у дужини од 12 км, данас од 8.30 до 18.15 часова и сутра од 9.45 до 17.15 чсова, на снази ће бити обустава саобраћаја, због одржавања “54th Serbian Rally“.

Ауто-пут Е-75, извршиће се затварање петље „Смедерево“ (Раља) за саобраћај, од 27. септембра до 5.октобра, због радова на рехабилитацији коловоза.

Током извођења радова, на петљи „Смедерево" (Раља), у оба смера биће затворене изливне и уливне рампе, а саобраћај ће бити преусмерен на алтернативне петље „Пожаревац" и „Колари".

Ауто-пут Е-75, „Бубањ Поток“ петља „Траншпед“, смер ка Нишу - до 1. новембра радови на уклапању Крака 3 са новоизграђеном петљом „Бубањ Поток“.

Саобраћај у смеру ка Нишу одвија се претицајним саобраћајним тракама оба смера, док се саобраћај у смеру ка Београду одвија зауставном и возном саобраћајном траком.

Са Обилазнице око Београда за саобраћај затворен пролазак подвожњаком испод ауто-пута, па се саобраћај са Обилазнице Београда, у смеру ка Београду, одвија преко петље Траншпед.

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести