Облачно са снегом

​​​​​​​НОВИ САД: У понедељак хладно и претежно облачно са снегом повремено. Ветар слаб до умерен северни и северозападни.
sneg, pixabay
Фото: pixabay.com

Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура -1 степен, а максимална 1 степен. Увече снег престаје.

ВОЈВОДИНА: У понедељак хладно и претежно облачно са снегом који престаје поподне на северу Војводине уз делимично разведравање касније поподне на том подручју. Ветар умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -1 степен, а максимална до 2 степена. Увече ће падати снег на југу Војводине, а на северу суво.

СРБИЈА: У понедељак хладно и претежно облачно са снегом. Доћи ће до даљег, али мањег повећања висине снега у односу на обилан снег у недељу. Падавине престају поподне на северу Војводине уз делимично разведравање на том подручју. Само ће у Тимочкој Крајини бити без снега. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална јутарња температура од -2 степена, а максимална од 2 степена.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак је још могућ понегде сасвим слаб снег, али са тенденцијом престанка. У среду и четвртак хладно са слабим јутарњим мразевима и маглом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике утица­ће неповољно на хронично оболеле, а најизраженије тегобе могу осетити срчани болесници и асматичари. Метеоропате могу осетити нервозу, главобољу и болове у костима. Препоручује се адекватно одевање и смањена физичка активност. Учесницима у саобраћају се саветује повећан опрез.

EUR/RSD 117.1734
Најновије вести