Нормализован саобраћај на ауто-путу код Марковца

БЕОГРАД: Саобраћај на ауто-путу Е-75, код Марковца, у смеру ка Београду, нормализован је након застоја до кога је дошло након саобраћајне незгоде, саопштило је Јавно предузеће "Путеви Србије".
putevi srbije
Фото: Printscreen

На ауто-путу Е-70, од петље Сремска Митровица до петље Рума, у оба смера, одвијају се радови на појачаном одржавању. Саобраћај ће се одвијати двосмерно на десном коловозу ауто-пута, у смеру Шид-Београд.

На ауто-путу Е-75, петља Јагодина-петља Ћуприја до 6. јула изводе се радови на реконструкцији моста преко реке Лугомир. За саобраћај је затворена десна коловозна трака у смеру ка Нишу, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком.

На путу Брестовац-Лесковац (Братмиловце), у Липовици, дана се, од 6 до 20 сати, изводе радови на комплетној реконструкцији путно-железничког прелаза. У току извођења радова на снази је потпуна обустава саобраћаја. Алтернативни путни правац је државни пут II А реда број 258, петља Лесковац центар - Лесковац (Власотинце), као и државни пут I А реда број 1 (ауто-пут Е-75).

На путу Рудна Глава- Клокочевац, данас се завршавају радови на рехабилитацији коловоза. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, уз семафорску сигнализацију.

На путу Нишка Бања - Црвена Река, до 26. јуна траје обустава саобраћаја због радова на појачаном одржавању. Алтернативни путни правац: Нишка Бања-Просек и Просек-Црвена Река.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 7.15, на граничним прелазима Батровци и Келебија, задржавање на излазу за теретна моторна возила је 120 минута, док је на граничном прелазу Хоргош, задржавање на излазу и земље за теретна моторна возила је 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила, додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести