Јутро свеже, дан сунчан и још топлији

​​​​​​​НОВИ САД: Након свежег јутра, током дана сунчано и топлије. Ветар слаб јужни и југозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 9, а максимална 29 степени.
sunce suncano
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Свеже јутро, а током дана сунчано и топлије него јуче за пет степени. Ветар слаб јужни и југозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 7, а максимална 30 степени.

СРБИЈА: Након свежег јутра, током дана сунчано и знатно топлије. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 31 степен.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу претежно сунчано и још мало топлије. У суботу крајем дана и у ноћи ка недељи је могућа појава краткотрајне кише и локалних пљускова, најпре на северу. У недељу нижа и пријатнија температура уз променљиву облачност. У понедељак уз слабу пролазну облачност са дужим сунчаним периодима.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација ће бити повољнија за већину хроничних болесника и метеоропата. Благи опрез се саветује срчаним болесницима. Могуће метеоропатске реакције су променљиво расположење и главобоља. Препоручује се адекватно одевање у складу са очекиваним термичким условима.

 

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести