Јована Јоксимовић главни и одговорни уредник Танјуга

БЕОГРАД: Нема вести без Танјуга - у протеклих 78 година агенција је била сведок свих важних догађаја у земљи и свету, а тако ће бити и убудуће, јер Танјуг наставља да живи. Нови главни и одговорни уредник Танјуга је Јована Јоксимовић.
j
Фото: Tanjug (YouTube printscreen)

Част ми је што ћу бити на челу тима најбољих новинара у држави. Привилегија је добити могућност да наставимо традицију дугу скоро 80 година. Циљ нам је да будемо тачни, најбржи, објективни и кредибилни. Сигурна сам да ће Танјуг и убудуће бити окосница свих важних догађаја у земљи, региону и свету, каже Јована Јоксимовић.

Више нисмо јавно предузеће. Сви наши сервиси су регистровани на фирму ТАЧНО д.о.о чији је директор Мања Грчић. Према уговору с Републичком дирекцијом за имовину, жигови Танјуга уступљени су на коришћење предузећу ТАЧНО на десет година. А, право својине на непокретностима и покретним стварима, право коришћења на стварима у јавној својини и друга имовинска права припадају Републичкој дирекцији за имовину.

Модернизација Танјуга почиње. План је да, као и све што смо до сада радили, унапредимо, да искористимо бренд и традицију и наше знање како бисмо направили најмодернију агенцију у региону. У плану су велика финансијска улагања као и отварање телевизије Танјуг, истиче Мања Грчић.

EUR/RSD 117.5803
Најновије вести