И сунчано и облачно

НОВИ САД: Дужи сунчани периоди уз слаб дневни развој облака. Ветар слаб северни. Притисак мало изнад нормале. Температура од 16 до 29 степени. Увече суво.
suncokreti oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Дужи сунчани периоди и без велике врућине уз слаб дневни развој облака. Ветар слаб северни. Притисак мало изнад нормале. Температура од 14 до 29 степени. Увече суво.

СРБИЈА: Дужи сунчани периоди и без врућине уз дневни развој облака са шансом за појаву локалних пљускова са грмљавином поподне на југу и југоистоку Србије. Ветар слаб северни. Притисак мало изнад нормале. Температура од 12 до 30 степени. Увече суво.

Време наредних дана: У петак сунчани периоди пре подне, а поподне наоблачење и развој облака који долазе са југа уз појаву локалних пљускова са грмљавином. За викенд свежије за неколико степени и нестабилније са чешћом појавом кише и краткотрајних локалних пљускова са грмљавином.

Биометеоролошка прогноза за Србију: Биометеоролошка ситуација ће пријати хроничним болесницима, али се додатна пажња ипак саветује особама са срчаним тегобама. Метеоропатске реакције су могуће у блажој форми.

EUR/RSD 117.3738
Најновије вести