Стефановић: Нећу дозволити да се каља име припадника Војске Србије

Назад на вест
Коментари
Da li?
24.01.2022 • 20:34
Milomir Maric, unjkavi voditelj njegove emisije u kojoj poziva goste samo zato da bi pokazao retoricke vrednosti, u odnosu na njih, koje su samo, i nista vise nego nekulturne upadice u sred govora bilo kog gosta. Maric time hoce da pokaze da je sveznalica i da mu niko u tom galimatijasu, nema premca. A zapravo, Maric je , kako se nekad govorilo za takvog coveka, obicno blebetalo, koje nema obzira prma nikom. Odlika pravog novinara je da u odredjenom trenutku zna da obuzda svoju znatizelju.
Da li?
24.01.2022 • 20:42
Ma koliko tezio da sazna sto vise o temi koja ga interesuje, mora da ima u vidu da svaki covek ima svoje dostojanstvo i da preko toga ne bi smelo da se prelazi. No, imajuci u vidu godine Marica koje je nakalemio na svoja pleca, moze mu se do nekle i oprostiti, ali ne i ovakva ponizavanja ljudi koji stoje na braniku Otadzbine, ma sta on mislio o njima. Ovo je zaista, sto kazu - prevrsila dara meru, pa bilo to i od pajaca Marica, koji pokusava da dostigne visi nivo tog zanimanja u zvanje klovna.
Da li?
24.01.2022 • 20:53
Tacna je konstatacija Stefanovica da Maric (ali samo u svojim emisijama) ima ambicije da postane i tuzilac i sudija. Medjutim, ima jedan m a l i dodatak Stefanovica kojim zeli sebe da prikaze kao odgovorno lice u hijerarhiji kojoj trenutno pripada, a da ne vidi nikakvu negativnost svoje licnosti, kad kaze: "Ja nemam takvu ambiciju (da postane tuzilac i sudija) i uvek cu, kao covek koji nij cinio krivicna dela..." Da li je bas tako? Kad znamo koliko su svi mediji brujali o njegovoj umesanosti,
Da li?
24.01.2022 • 21:01
dok je bio ministar policije, te da su o tome brujali svi mediji: Kako provladini tako i antivladini.Cak je i njsgov kum predsednik Vucic u svojim pocetnim izjavama bio uzdrana uz neka ogradjivanja, pa su posle posete Stefanovica Prekobarckim drzavama, i njgovog povratka u zemlju sve utihnulo. Zamuklo. Ni bekac, o bilo kakvoj, njegovoj, krivici. Nikada nisam povladjivao ljudima koji se nalaze na razdelnici kome carstvu se privoleti. Postoji i ona narodna da jaci tlaci.
Da li?
24.01.2022 • 21:08
U BiH postoji izreka - da jaci korbaci. I ma koliko smatrali sebe, pojedinci, ne prevazidjenim u idejama ili postupcima, ipak je ovo dokaz, kako kaze nas narod - da i iznad popa postoji pop. Verovatno se mnogima nece svideti ova, moje malenkosti kritika, ali to je jace od mene. Jer kada se radi o ocitim nepravdama, prevarama, ili obmanama, nikada nisam zeleo da se skrivam iza onih za koje znam da nikada nisu bili cvecke, a da sebe uzdizu do ne slucenih visina, ma koliko to bilo ocito suprotno
Starac Milija
24.01.2022 • 21:48
u vojsku idu samo naivci......
Остави коментар
2 + 3 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.4437
Најновије вести