Рио Тинто: Разматрамо правне основе за одлуку Владе

Назад на вест
Коментари
Posmatrač
21.01.2022 • 11:00
Srbija treba da niemnuje jednog MINISTRA KOJI IMA DISKRECIONO PRAVO da kao u Australiji, svaku firmu koja mu se ne sviđa, može da DEPORTUJE bez obrazloženja.
Pepeljuga
21.01.2022 • 18:14
Ako sam dobro razumeo ministarka je rekla du su "suspendovani" svi ugovori sa "Rio Tintom" i da je sada na njima sta ce dalje da rade. Koliko se razumem u igru reci, "suspenzija" ne znaci i konacni raskid svih ugovora, vec je to odlaganje na neodrdeni vremenski period. Prema tome, ove igrarije izmedju nase drzave i ove strane kompanije su samo jos jedno ne suvislo izigravanje propisa , pa ako hocete i zakona ove drzave (ako politicari smatraju kao takvu) a trenutno zabasurivanje istine od naroda
Pepeljuga
21.01.2022 • 18:25
Da ne bi smo totalno zaboravili pricu o "Pepeljugi" ova o "Rio Tintu" nas je podsetila (bar nas starije) na nju, tako sto je ovoga puta "Pepeljuga" zapretala, dok su maceha i zle kceri na princevoj zabavi, tri krompira u pepeo sa malo zara, kako ne bi pregoreli, da bi, kada joj princ dodje u nezvanicnu posetu, mogla da ga omami, mio mirisom pecenih krompira. Naravno, da se princ nije nadao ovakvom doceku, ali mu je, u podsvesti, nesto sa'nulo, da moze da racuna uvek na dobrodoslicu u ovu "kucu"
Pepeljuga
21.01.2022 • 18:48
Koliko mi je zao "Pepeljuge" koja se nije prilagodila savremenom kretanju sveta, jos vise zalim princa koji je u svojim megalomanskim snovima mastao da ulepsa prirodu, tako sto ce u ravnicama podizati nova planinska prostranstva, a od brda, brezuljaka i planina, zaravnjivati njihova uzvisenja, pa, bogme, i stvarati prirodna jezera na vestacki nacin. U svakom slucaju krompiri su jos uvek vruci. Konzumiranje je neophodno. Tajno.
Остави коментар
6 + 4 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.4437
Најновије вести