Зрењанин: Запослени у преузећу „Србија карго“ на висини задатка

ЗРЕЊАНИН: Запослени у предузећу „Србија карго“ у Зрењанину, уз све напоре, успевају да одговоре свим захтевима корисника пруга у средњобанатском региону, саопштило је ово акционарско друштво.
1

Извршна директорка за саобраћај у АД „Србија карго“ Сенија Богић Павловић, са сарадницима, посетила је Зрењанин и Кикинду, и обишла запослене у извршним службама на терену. Она је том приликом са радницима разговарала о тренутној здравственој ситуацији, што у непосредном окружењу, што у самој држави. Ажурирани су и медицински савети и смернице у складу са објавама државних органа.

-Директори су имали прилику да се увере да и овде постоји једна генерална одговорност запослених. Обезбеђено је, колико год је то практично могуће, безбедно и здраво радно окружење. Сви запослени се придржавају и поштују савете о хигијени, а одржавају се и редовно дезинфикују радне просторије. Води се рачуна о доброј интерној вентилацији, као и о набавци неопходних средстава за дезинфекцију и личну заштиту“- кажу у предузећу „Србија карго“.

Ово предузеће је, иначе, задужено за железнички превоз робе и у његовом власништву су теретни вагони.

Руководство је подсетило да су у Средњобанатском и Севернобанатском округу присутни велики корисници услуга овог предузећа. То су, између осталих, НИС, Фабрика синтетичког каучука, компанија „Дијамант“ из Зрењанина, МСК из Кикинде…

Корисници услуга предузећаСрбија каргосу и НИС, Фабрика синтетичког каучука, компанијаДијамантиз Зрењанина, МСК из Кикинде

-Упркос томе, а и поред специфичне, тешке и напете ситуације у целој земљи, и отежаног функционисања у свим сферама, наши запослени успевају да, уз све напоре, одговоре свим захтевима комитената, како би се железнички саобраћај неометано одвијао- закључују у поменутом акционарском друштву.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5896
Најновије вести