Више од 150 излагача на привредном сајаму у Новој Пазови

НОВА ПАЗОВА: Регионални сајам привреде који ће 11. пут бити одржан у Новој Пазови, превазишао је регионалне границе јер из године у годину окупља све више излагача не само из Срема и Војводине него из целе Србије и ширег региона.
Regionalni privredni sajam u Novoj Pazovi  Foto: Dnevnik.rs
Фото: Регионални привредни сајам у Новој Пазови  Фото: Дневник.рс

Овај пут ће на манифестацији која се отвара сутра у 11 часова у комплексу базена, на путу између Старе и Нове Пзаове, очекује се преко 150 излагача, најавили су организатори, Општина Стара Пазова и Привредна комора Срема, којима пуну подршку пружају привредне коморе Србије и Војводине.

Ђорђе Божић, в.д. директор  Привредне коморе Србије, истичући да је Општина Стара Пазова привредно чудо у Србији, каже да ће на овој привредној манифестацији 5.и 6.октобра учествовати велики број привредних комора Србије и региона, да је читава економска регија у сливу  реке Саве препознала значај ове манифестације и да ће на сајму учествовати 17 регионалних комора са простора бивше Југославије.

Посетиоци сајма привреде ће моћи да виде не само излагачке програме металне и пластичне галантерије, грађевинарства, прехрамбене индустрије, туризма, него и бројне пратеће манифестације као што су сајам запошљавања, презентације и дегустације.  Општина Стара Пазова наставља тренд у области развоја малих и средњих предузећа, па ће то моћи да се види и на овој приредби. У протекле четири године у овој локалној самоуправи економски развој ишао је таквом динамиком да је број незапослених смањен за трећину.

За предстојећи регионални сајам привреде обезбеђено је 1.000 квадратних метара излагачког простора захваљујући Општини Стара Пазова, а најављено је и да ће за грађане, током два сајамска дана, бити организован превоз аутобусима „Ласте”, ако желе да виде овогодишњу сајамску понуду.
 

А. Мали

EUR/RSD 117.5531
Најновије вести