Уместо старог биоскопа, нови хотел у Руми

РУМА: Нови хотел са четири звездице, који има 18 смештајних јединица, отворен је ових дана у Руми, а како је на отварању рекао председник општине Слађан Манчић, хотел ће употпунити туристичку понуду.
Parcelu na kojoj je nikao hotel opština je prodala pre tri godine  Foto: Opština Ruma
Фото: Парцелу на којој је никао хотел општина је продала пре три године  Фото: Општина Рума

Да је Рума постала тражена дестинација говори податак да је лане до септембра забележено више од 25.000 ноћења. - Мислим да ће овај објекат допринети и развоју спорта, јер има и фитнес центар са најмодернијим справама за вежбање намењеним професионалним спортистима, што је фалило нашем граду- каже Манчић. -Објекат прати развој нашег града и оно што је важно рећи, запослиће неколико десетина наших суграђана. Општина није погрешила када је пре три године продала парцелу на којој је изграђен хотел, где се некад налазио руиниран објекат старог биоскопа, који није радио уназад три деценије.

Менаџер новоотвореног „Гарнет” хотела Томас Павловић каже да објекат има банкет салу капацитета до 280 места, дечију играоницу и фитнес салу погодну за професионалне спортисте и рекреативце.

-Рума је град у експанзији у коме расту и смештајни капацитети, а наша понуда има добру полазну основу за позиционирање на тржишту- истиче Павловић.        

М. Сћ

EUR/RSD 117.5751
Најновије вести