У зрењанинском Дому здравља: Центар за респираторне инфекције

ЗРЕЊАНИН: У Дому здравља „Др Бошко Вребалов“ у Зрењанину од данас, 26. марта, почиње са радом Центар за респираторне инфекције, најавила је ова здравствена установа.
Ж. Б./Зрењанински Дом здравља
Фото: Ж. Б./Зрењанински Дом здравља

Центар се налази у просторијама амбуланте у насељу Зелено поље, у Барањској улици 18. Радно време биће сваког радног дана од 7 до 18 часова.

Центар за респираторне инфекције је намењен пацијентима са територије града, а они из села биће збринути од стране изабраних лекара у својим местима, као и до сада.

„Пацијенти са температуром и респираторним тегобама треба прво да се јаве свом изабраном лекару, а по потреби и процени изабраног лекара пацијенти ће бити упућивани у Центар за респираторне инфекције”, саопштио је Дом здравља.

Пацијенти чији су изабрани лекари у амбуланти на Зеленом пољу, односно који имају картон у тој амбуланти, уколико треба да добију редовну терапију или имају било који други здравствени проблем, могу се јавити својим изабраним лекарима.

Становништву су, иначе, на располагању телефони свих амбуланти и здравствених станица како би контактирали прво свог лекара телефонским путем. Хитни случајеви су изузети од оваквог протокола.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5912
Најновије вести