У Шид стиже гас у марту

ШИД: Дугоочекивана гасификација општине Шид према речима председника општине Шид Зорана Семеновића биће завршена у марту.
Општина Шид
Фото: Општина Шид

- Гасификација општине Шид биће завршена наредног месеца и дефинитивно око 15. марта биће пуштен гас у мрежу и доступан за сва заинтересована лица привреднике, инвеститоре и грађане који изразе жељу да користе гас као енергент- рекао је Семеновић.

Такође, на основу конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката у области саобраћајне инфраструктуре Управа за капитална улагања АПВ определила је општини Шид 100 милиона динара за рехабилитацију улица у насељеном месту Кукујевци.

- Пројектом реконструкција улица у насељеном месту Кукујевци у овој години смо захваљујући Управи за капитална улагања обезбедили 100 милиона динара. Захваљујем се покрајинској Влади и председнику Игору Мировићу, као и директору Управе за капитална улагања Недељку Ковачевићу- рекао је председник општине Шид Зоран Семеновић.

Осим тога, у насељеном месту Сот завршена је реконструкција два

пешачка мостића. Према речима председника МЗ Сот Немање Урсуза, реконструкција је урађена на иницијативу Месне заједнице, јер су старе заштитне ограде биле дотрајале и небезбедне по пешаке. Реконструкцију је финансирала МЗ Сот уз подршку локалне самоуправе.  

М. Сћ

EUR/RSD 117.5644
Најновије вести