У Бечеју сређују аутобуска стајалишта да путници не кисну

БЕЧЕЈ: После уклањања аутобуске станице у центру Бечеја, обећано је да ће се у Улици Данила Киша, поставити адекватна аутобуска стајалишта, на чему се ових дана и ради.
д
Фото: Dnevnik.rs

Прво, од два планирана аутобуска стајалишта, постављено је испред супермаркета „Макси“, а за двадесетак дана биће постављено и друго испред Музичке школе, односно будућег супермаркета „Лидл“.

Општину ће стајалишта коштати по четири и по милиона динара. Стајалиште је дужине 14 метара и састоји се од отвореног и затвореног климатизованог дела у ком је шалтер за куповину аутобуских карата и ред вожње.

- За десетак дана ће Електропривреда обавити свој део посла, тако да ће друго стајалиште одмах бити прикључено на електричну енергију. Првих дана грађевинске сезоне наредне године почиње реконструкција Улице Данила Киша, биће завршен и „Лидл”, па ће тек тад све попримити другачији изглед. Све смо ближи жељи да центар града реконструишемо како је требало да се уради пре више од десетак година – каже председник општине Драган Тошић. - На примедбе да се бавимо само центром града, одговарамо да то није тачно. Много је пројеката урађено и тек ће да се ради у насељеним местима, али и на маргиналним деловима Бечеја.

В. Јанков

EUR/RSD 117.5801
Најновије вести