Спречена крађа 1.500 лубеница

ЧЕНТА: Пољочувари из Ченте брзом акцијом спречили су крађу лубеница са њиве у ченћанском атару, натеравши крадљивце да оставе возило са покраденим бостаном и дају се у бег.
в
Фото: Приватна архива

Двојица пољочувара приликом обиласка атара села Чента уочили су камион са лубеницама и неколико лица која су утоварала бостан у приколицу. Када су крадљивци видели пољочуваре, почели су да беже, оставивши возило натоварено лубеницама. Један од пољочувара је наставио да их прати, док су трчали у правцу Дунава, а други је одмах позвао полицију. Полицијска патрола брзо је стигла на лице места и камион са лубеницама је заплењен.

Утврђено је да су крадљивци просекли једну њиву са кукурузом да би приступили бостаништу, и да је чак 1.500 лубеница побрано и утоварено у камион, или остављено уз пут, спремно за утовар. Све лубенице враћане су власнику, а старање о заплењеном камиону преузела је Полицијска управа у Зрењанину.

За починиоцима крађе се интензивно трага.

Ж. Б.

Славиша
30.07.2020 • 16:13
Ево и ова беда ударила на Српског сељака,није му јадном доста муке и јада,дај још и усев на му покрадемо.Нисам за никакав вид насиља,али за све овакве и сличне кривичне радње,увео би институт преког суда,само прво родбина да плати материјална средства утрошена за тај чин,а затим јавно на стадиону обавити пресуду,као опомену и наук другима!
EUR/RSD 117.5920
Најновије вести