Попуњава се Индустријска зона у Србобрану

СРБОБРАН: Компанија „Д спорт систем“ из Новог Сада, која је генерални заступник словеначког бренда Протеини.си изградиће у Србобрану дистрибутивни центар.
Општина Србобран
Фото: Општина Србобран

Уговор за ово важно улагање за србобранску општину потписали су председник општине Србобран Радивој Дебељачки и директор и власник „Д спорт система“ Пеђа Думнић. Дистрибутивни центар ће се градити у индустријској зони А, на путу према Новом Саду.

Радивој Дебељачки подсетио је да Србобран своју привреду базира на малим и средњим предузећима, а склопљени уговор наставак је и реализација тог развојног плана.

- Попуњавамо индустријску зону и због тога нам је ова инвестиција веома важна, као и због чињеница да се отварају нова радна места за наше суграђане. Компанија „Д спорт систем“ одлучила је да уложи значајна средства у наш град и то је јасан сигнал да идемо у добром правцу и да у будућности можемо очекивати и нове инвестиције- рекао је Дебељачки. - Уз запошљавање наших радника, у Србобран стижу и запослени који тренутно раде у Новом Саду, јер ће се овде градити и управна зграда компаније, а локална самоуправа  овој компанији искрено жели пословне успехе.

Председник србобранске општине најавио је даља улагања у индустријске зоне у циљу стварања најоптималнијих услова за инвеститоре и реализацију њихових пословних идеја.

Пеђа Думнић истиче да им је задовољство што су као млада фирма пронашли и остварили синергију са младим руководством општине Србобран.

-Развој нашег бизниса указао је на потребу изградње једног логистичког дистрибутивног центра и одлучили смо се за општину Србобран. Препознали смо добру енергију председника општине и људи који воде локалну самоуправу и веома брзо се договорили о свему. Направићемо објекат површине 1.000 квадратних метара, запослити најмање десетак људи из локалне средине и то ће бити наш нови почетак- рекао је Думнић. - Србобран ће бити наша трајна дестинација и нема одласка и стајања. Имамо визију и жељу, партнери смо са доста локалних самоуправа, и наша жеља ја да то партнерство развијемо и заокружимо и овде.

Протеини.си  је један од водећих  брендова у региону за продају додатака исхрани за спортисте и рекреативце, спортске одеће и опреме.  

М. Стакић

EUR/RSD 117.5779
Најновије вести