Поново отворен Тржни центар у Сенти

СЕНТА: Обновљен је и за купце отворен Тржни центар „Чарнок” у центру Сенте код пијаце и у склопу комплекса у коме се налази Градска кућа.
Ж. Хорват
Фото: Ж. Хорват

Реч је о објекту који је изграђен 1916. године. Трговинско предузеће „Сента-Промет” АД, определило се да овим улагањем, заједно са суграђанима обележи јубилеј 105 година његовог постојања.

Радови су трајали око два месеца, а комерцијални директор „Сента-Промета” Дејан Чикојевић наглашава да су гледали како да не наруше функционалност објекта током извођења радова. Тржни центар је савремено дизајниран, с жељом да се максимално задовоље потребе купаца, да уласком у „Чарнок” обаве комплетно снабдевање животним намирницама за потребе домаћинства.

У Тржном центру запослено је 25 људи, а из „Сента-Промета” за наредни период најављују улагања у осавремњавање свих продјаних објеката. Предузеће „Сента-Промет” у последње време значајна средства инвестирало је у нови централни дистрибутивни центар површине 5.000 квадратних метара и хладњачу од 1.000 квадратних метара.

Трговинско предузеће „Сента-Промет” је основано пре 75 година и водеће је у  овој делатности са 60 малопродајних  објеката на подручју Севернобанатског, Севернобачког и Јужнобачког округа у којима упошљава преко 650 радника.     

М. Мр.

EUR/RSD 117.5644
Најновије вести