Поклон-ваучери за 20 Вуковаца

ЧОКА: Општински челници Чоке са председницом општине Станом Ђембер, обишли су школе Падеју, Остојићеву и Чоки, где су 20 основаца и средњошколаца који су школовање завршили само са петицама и заслужили Вукове дипломе уручили поклон-ваучере у вредности 5.000 динара за куповину спортске опреме.
v
Фото: Општина Чока

До сада су Вуковци и најбољи спортисти чоканске општине награђивани на свечаним седницама Скупштине општине за Дан општине 26.јул, али овог пута свечаност је изостала због епидемије изазване коронавирусом.

Уз поштовање превентивних епидемиолошких мера општински челници су најпре обишли Основну школу „Сербо Михаљ“ у Падеју, где су поклон ваучере преузели Арон Деак, Марија Лазић и Соња Стојков. У ОШ „Др Тихомир Остојић“ у Остојићеву награђени су Вуковци Хелена Ерич, Хелена Јанковић, Емеше Семереди и Петра Шимон.

Највише свршених основаца са свим петицама, чак њих 11 било је у ОШ „Јован Поповић“ у Чоки, где су награђени Урош Авдаловић, Јелена Мићић, Уна Сечи, Сељбија Јусуфи, Ана Шипка, Доминика Јакша, Кити Маша, Теодора Суботин, Сташа Ђурђев, Наташа Никочев и Невена Лукић, а поклон ваучер заслужила је и ђак генерације у Хемијско-прехрамбеној средњој школи у Чоки Анет Хадик.

Фото: Општина Чока

Пријем за двоје најбољих спортиста чоканске општине приредиђено је јуче, а епитет такмичара са најзапаженијим успехом у протеклом периоду понеле су такмичарка Карате клуба „Чока“ Сара Потић и врсна стонотенисерка СТК „Чока“ Ивана Миловановић.

М. Митровић

 

EUR/RSD 117.5959
Најновије вести