Почели радови на унапређењу саобраћајне инфраструктуре у Чантавиру

ЧАНТАВИР: Поводом почетка радова на уређењу Улице 2 Виногради, Месну заједницу Чантавир је посетио градоначелник Суботице Богдан Лабан са сарадницима. У овој улици се дробљени камен насипа дужином 1,1 километар, у ширини од четири метра.
1

На овај начин обезбеђен је не само адекватан прилаз свих становника улице до својих кућа, него и повезивање улица у којој живи становништво које се претежно бави пољопривредом а користи тешку механизацију. По завршетку радова биће бољи услови за одвијање саобраћаја у овом делу насеља.

Окупљени мештани Чантавира разговарали су са градоначелником Лабаном о проблемима у својој месној заједници, углавном везаним за комуналну инфраструктуру. Мештани су задовољни јер је локална самоуправа показала да има слуха потребе овог насеља.

- Завршиће се сви пројекти који су у току или су започели нови, а све на корист наших грађана. Већ данас крећемо у реализацију једне такве активности којом решавамо ранији проблем везан за путну инфраструктуру Чантавира - поручуо је Лабан, и додао да је веома пријатно изненађен срдачним дочеком у Чантавиру.

В. Х.

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести