Почела дезинфекција и у Бечеју

БЕЧЕЈ: Штаб за ванредне ситуације општине Бечеј донео је одлуку како би се ублажила и сузбило ширења пандемије коронавируса, да се предузму мере дезинфекције јавних установа и предузећа, али и угоститељских локала на територији читаве општине.      
1
Фото: Dnevnik.rs

Командант Општинског штаба за ванредне ситуације у Бечеју Драган Тошић каже да је београдска фирма „ЕКО – ДЕЗ“ почела је с дезинфекцијом прво Градске куће, а онда свих објеката Дома здравља Бечеј, зграда Месних заједница, те Основног суда, Прекршајног суда, Полицијске станице, Центра за социјални рад...

-Укупно 38 објеката биће дезинфековано. По потреби, овај процес ће бити поновљен. У договору са саобраћајном компанијом „Бечејпревоз“, сви њихови аутобуси ће бити дезинфиковани, као и аутобуска стајалишта. Захвалио бих се и овдашњим привредницима, који су дезинфековали своје просторије, а нама су донирали рукавице и дезинфекциона средства- рекао је Тошић.

У највећој потиској општини формиран је и мобилни тим од осамдесетак волонтера, који су свакодневно на услузи старијим суграђанима, којима је забрањено напуштање својих домова.

В.Јанков

EUR/RSD 117.5937
Најновије вести