„Пицодерци“ организују турнир у фудбалу

БЕЧЕЈ: Удружење грађана „Пицодер“ у Бечеју шири лепезу активности.
becej centar
Фото: Dnevnik.rs

После „Пицодерских дана“, „Светосавског бала“ и обележавања Дана жена, манифестација за све узрасте својих „пицодераца“, те намењене деци „Деда мраз Пицодерац“, „Вијање Божића“ и „Зека Пицодерац“, сутра, 14. септембра, организују манифестацију спортско-рекреативног карактера „Пицодер 2019.“ у фудбалу три на три.

Одавно се носимо мишљу да упловимо и у спортске воде, јер у Пицодеру има много младих који се баве спортом, примећује председник УГ „Пицодер“ Немања Карапанџић.

Премијерна активност биће турнир у фудбалу на трави три на три, који је све популарнији код младих. Екипа броји четири члана (3+1) и може бити женска, мушка или мешовита. Такмичење је предвиђено у три узрасне категорије: до 10, 15 и 18 година. Учешће је бесплатно. Потребна је добра воља за дружењем, ведро расположење у духу фер плеја и здравствена књижица или лична карта за старије, како би се утврдио узраст. Турнир има општински формат могу учествовати и из других делова Бечеја, али и насељених места општине.

Турнир ће се одржати на травнатом платоу крај Великог бачког канала недалеко од моста. Почетак је у 10 сати. За најуспешније у свакој узрасној категорији припремљени су пехари и медаље, а за навијаче ће бити низ пратећих забавних активности.

В. Ј.

EUR/RSD 117.5101
Најновије вести