Паланчани се ужелели представа

БАЧКА ПАЛАНКА: Од краја прошле године у Бачкој Паланци поново ради биоскоп, чија је реконструкција трајала неколико месеци.
ф
Фото: Dnevnik.rs

 

Није чудно што је овдашња публика са радошћу примила ову вест, јер поред биоскопских пројекција у овој сали је могуће гледати и позоришне представе.

Тачније, Бачка Паланка има незавршену зграду новог позоришта, која је почета пре четврт века. Позоришне представе се могу играти у биоскопској сали, која је од свих простора у овом граду најподеснија.

У Клубу љубитеља биоскопа, у фоајеу, служи се пиће, а заузврат остављају донације у фонд за откуп најлепших дечјих филмова

У овдашњем Културном центру, а у његовом саставу, поред осталог, ради и Градски биоскоп, кажу да сала испуњава све норме безбедности које су на највећем нивоу. Паланчане очекују бископски и позоришни садржаји који су овога месеца и кренули.

Карте за прве позоришне представе су продате за свега пар минута, кажу у КЦ. И није чудо, јер после дужег времена овдашња публика може на сцени да види велике српске глумице као што су, поред осталих, Светлана Бојковић, Весна Чипчић, Љиљана Благојевић... Новост је и Клуб љубитеља биоскопа, у фоајеу, а пиће се служи у виду донација које иду у фонд за откуп најлепших дечјих филмова. За ову годину најављена је и дигитализација биоскопа, као и реконструкција дворишта и крова овог здања.

М. Суџум

 

EUR/RSD 117.5559
Најновије вести