Општина Жабаљ укључена у пројекат Учим+Знам= Вредим

ЖАБАЉ: Општина Жабаљ учествоваће ове године први пут у пројекту „Учим +Знам= Вредим”, а на билбордима у овој општини на јесен биће представљено петоро ђака који су у својим школама проглашени за ученике генерације школске 2016/2017. године.
zabalj.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Фотографисању најбољих жабаљских ђака присуствовали су председник Општине Чедомир Божић, као и Лазар Чонкић, члан Општинског већа задужен за образовање, науку и омладину.


"Нама је изузетно драго што смо могли да се придружимо акцији „Учим+знам=вредим”, у оквиру које можемо, с поносом, наше најбоље ђаке да представимо нашим суграђанима и широј популацији. Наша општина пуно пажње поклања младима, образовању и велика средства издвајамо у ту сврху, тако да ће и ова акција допринети популаризацији науке, знања, промоцији знања и допринети да ђаци све више улажу у своје знање", рекао је Чонкић.


Представници Удружења за промоцију друштвене одговорности захвалили су се Општини Жабаљ на учешћу у пројекту, а најбољим ученицима из те општине пожелели да наставе са успесима на свим пољима, а посебно у даљем школовању.

В. Х.

Slaviša
22.08.2017 • 12:28
Vozim besna kola+ćale mi budža=fakultetska diploma,parola današnjice u Srbiji,nažalost!
EUR/RSD 117.3664
Најновије вести