Новом ладом брже на терен

СЕНТА: Полицијској станици Сента предата је донација локалне самоуправе општине Сента, ново теренско возило „Лада Нива”.
д
Фото: Dnevnik.rs

У дворишту ПС Сента у присуству начелника Севернобанатског округа Николе Лукача, начелника ПУ Кикинда Душана Глишина и представника локалне самоуправе општине Сента и ПС Сента, начелнику ПС Сента Жељку Поповићу донацију је уручио председник сенћанске општине Рудолф Цегледи.

Представници полиције су истакли да ће ново теренско возило значајно ће побољшати услове рада сенћанске полиције, поготово у оперативном раду на неприступачним теренима. Челници сенћанске општине кажу да ће настојати и убудуће још више да интензивирају сарадњу са припадницима Министарства унутрашњих послова, како би се очувала безбедност грађана.

М. Мр.

Kiki
28.12.2019 • 09:36
Tuzno. Policiji koja je drzava u drzavi i koja svoja vozila koriste u privatne svrhe,region kupuje jos jedno vozilo i to novcem svih nas!!!
Cepi
29.12.2019 • 16:19
Kakva blamaža! Građani plaćaju porez državi kako bi ona opremala policiju, koja treba da bude građanima na usluzi.
Pritom će ta ista policija da lupa rekete tim istim ljudima koji je indirektno finansiraju.

Sada građani daju poklon policiji.
Rezultat: građani plaćaju legalne, nelegalne i dobrovoljne namete.

À šta da kažemo o nepristrasnosti policajaca, sad kad su dobili auto na poklon? Hoće davati popust na saobraćajne kazne?
Pa ovo je da čovek plače od muke.
EUR/RSD 117.5825
Најновије вести