Новогодишњи караван обишао вршачка села

ВРШАЦ: Град Вршац је ове године деци у граду и насељеним местима Вршца поделио 3.500 пакетића, а дарови су обезбеђени одлуком локалне власти, која се, уместо за новогодишњи концерт, поново определила за пакетиће за најмлађе Вршчане.
deda mraz pixabay
Фото: pixabay.com

Малишане у селима обишао је Новогодишњи караван, а његова последња станица је, како наводи Радио-телевизија Војводине, била у Павлишу.

Сала Дома културе у Павлишу, препуна деце и њихових родитеља, уз веселу грају, осмехе и песму, дочекала је вршачки новогодишњи караван са Деда Мразом. Град је поново одлучио да, уместо на скупе дочеке на градском тргу, средства издвоји како би свако дете узраста  до 7 година добило новогодишњи пакетић

Према наводима РТВ-а, осим слаткиша, у пакетићима су их обрадовале и едукативне играчке прилагођене узрасту, а у граду и свим селима подељено је око 3.500 поклона.

Како објашњавају у локалној самоуправи, једна од главних мисија и задатака Града је да што више обрадују своје суграђане, а посебно децу.

Пре Павлиша, подсећа РТВ, караван је обишао и сва остала села на територији Вршца, а за малишане и граду, као и њихове вршњаке из насељених места.

У Центру Милениум је такође бесплатно у два термина изведен спектакуларни дечји мјузикл "Чекајући деда Мраза“.

EUR/RSD 117.5836
Најновије вести