Неки мештани остали без телефона и тротоара

БАЧКИ ЈАРАК: Недавно постављање нових стаза у Улици Бранка Ћопића у Бачком Јарку не само да је оставило неколико кућа без тротоара, него су попуцале и оне фришко завршене, жале нам се житељи тог места.
д
Фото: Dnevnik.rs

Осим тога, неколико кућа је остало без телефона и интернета, јер су радници приватног предузећа „Кремен-камен” које изводи радове за потребе Општине Темерин, успут порушили бандере и пресекли каблове.

Како су нам из Општине Темерин рекли, незгоду с кабловима су пре недељу дана пријавили надлежном „Телекому”, али се њихова служба још није одазвала и решила проблем. Међутим, наше питање да ли ће и остатак улице добити стазе, остало је да виси у ваздуху, попут каблова у улици.

Житељи седам-осам кућа испред којих нису урађене стазе, разочарани су. Слично се, кажу, дешавало и кад је асфалтиран пут. И тада су били „заборављени”, као да су грађани другог реда. Истичу да се ради о грађевинском земљишту, да су у поступку легализације, односно, озакоњења кућа и поседа, плаћају све дажбине и сматрају да су закинути за стазе које им припадају као и становницима другог дела улице, па макар и попуцале.

Л. Р.

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести