Не мења се цена улазница за базен у Бечеју

БЕЧЕЈ: После три месеца, бечејски „храм спортова“ је опет широм отворио врата, а објекти су поново пуни спортиста и рекреативаца.
д
Фото: Dnevnik.rs

Одлука Кризног штаба за сузбијање пандемије коронавируса да се спроведу све мере заштите није тешко пала запосленима у бечејском Спортском центру, јер је то њима уобичајена свакодневна процедура. Можда првих дана температура воде у затвореом базену неће бити оптимална, али за који дан ће се и то разрешити. Грађани могу затворени базен да користе у времену од 5.30 до 8 сати, односно од 12 до 17 сати, а викендом од 12 до 18 сати.

-Новина је једино што ће сада тренери бити у обавези да воде евиденцију и пријављују дежурној служби број деце која су у базену, теретани, сали или стрељани – каже директор Спортског центра Дејан Терзић. - Сада нам је акценат рада на уређењу комплекса отворених базена, јер се приближава сезона купања. Лане је олимпијски базен комплетно реновиран, а ове сезоне ћемо спортско-рекреативни садржај оплеменити тереном за бадминтон. Зависно од временских услова, врата комплекса са четири базена и неколико терена за рекреативно бављење бадминтоном, баскетом, одбојком на песку и шахом биће отворена почетком јуна, а цене улазница се неће мењати.

Појединачне дневне улазнице за отворене базене остају 200 динара, а групна за четири особе 600 динара. Сезонска карта са 35 улазака износи 4.000 динара, са 18 улазака је 2.200, а са 10 улазака 1.500 динара. Деца предшколског узраста не плаћају улазак. За грађане ће базен бити отворен од 9 до 19 сати, а кад временски услови то буду захтевали, ноћно купање је у термину од 22 до два сата иза поноћи.

В. Јанков

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести