Најбољи ђаци Општине Беочин: Немања Симић

БЕОЧИН: Немања Симић ђак је генерације Основне школе „Јован Грчић Миленко“ у Беочину.
u
Фото: Promo

У избору за најбољег ученика у својој генерацији определио га је како општи успех, тако и учешће на бројним такмичењима: из хемије, географије и историје где је постигао запажене резултате. Како каже најбоље му иду математика, географија и историја.

Уписао сам Медицинску школу „7. април“, смер фармацеутски техничар, истиче Немања.

Волео би, додаје, да школовање настави и на факултету у области фармацеутике и допринесе у истраживању и патентирању нових лекова.

Пројекат „Учим+Знам=Вредим”, који реализује Удружење за промоцију друштвене одговорности и 2020. године реализован је у Новом Саду, као и у шест општина у Војводини: Сремским Карловцима, Србобрану, Бачком Петровцу, Жабљу, Темерину и Беочину у којима су на билбордима представљени ученице и ученици основних и средњих школа који су у протеклој школској години 2019./2020. проглашени за ђаке генерације.

Епидемија коронавируса током 2020. године прекинула је и одложила бројна школска такмичења, па су у минулој години промовисани ђаци које су школска наставничка већа изабрали за најбоље у својој генерацији због општег успеха постигнутог током целокупног школовања.

Генерални спонзор овог пројекта је Ерсте банка. У сарадњи с Удружењем за промоцију друштвене одговорности, „Дневник” ће на страницама Војводине представити лауреате пројекта „Учим+Знам=Вредим” из општина у којима је реализован овај пројекат, уз њихове кратке изјаве.

EUR/RSD 117.5779
Најновије вести