На плажи у Апатину купање уз бесплатан интернет

АПАТИН : У току је сређивање плаже на Дунаву у Апатину пред  почетак нове купалишне сезоне која стартује 24. јуна, по најавама ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин.
Apatin Dunav/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

Новина на плажи овога лета биће бесплатан интернет, али и разноврсне приредбе организоване током лета. Купачи ће и овога лета уживати у Дунаву и сунцу уз сунцобране и лежаљке.

– Плажа је уређена колико је било могуће, извађена је дрезга из воде и постављени четири кабине и 30 сунцобрана – казала је директорка ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин Љиљана Крец. – На дан отварања плаже биће изнето и 120 лежаљки. 

Осим на плажи, посетиоци ће, по њеним речима, имати мобилијар и у води, јер ће бити постављен ватерполо терен и стена са степеницама као посебна разонода за купаче.

– На  дан отварања предвиђен је целодневни певачки маратон подељен у две основношколске групе, у организацији Канцеларије за младе и Основне школе „Жарко Зрењанин”. У вечерњим сатима на дан отварања плаже на Дунаву наступиће и апатински бендови „Fish Vibe” и „Доли Бел” –истакла је Љиљана Крец.     

З. Делић

EUR/RSD 118.4219
Најновије вести