На новом базену у Кули први купачи у јулу

КУЛА: Технички пријем базена у оквиру СРЦ „Вашариште“ полако се приводи крају, а сам објекат и сви сегменти који иду уз овај спортски центар увелико добијају свој финални изглед.
с
Фото: Општина Кула

За купаче, како се најављује, објекат би могао бити доступан од јула, а за спортисте и раније. Наиме, просторије за рад у СРЦ добиће Атлетски клуб „Хајдук маратон тим” и Пливачки клуб „Хајдук“.

Председник општине Кула Дамјан Миљанић, председник ПК „Хајдук“ Здравко Играчки, и Здравко Мишовић у име атлетског клуба, обишли су објекте СРЦ и изразили задовољство што ће ускоро бити омогућено коришћење ових нових капацитета. Закључили су да када се све испланирано и оствари овај комплекс представљаће један велелепни дом свих спортиста.

- Базен изгледа фасцинантно, битно је што су коначно створени услови за пливачки спорт. Драго ми је што су председник општине Дамјан Миљанић и локална самоуправа упркос свему стали иза овог пројекта и омогућили нама да поново стварамо државне прваке као што је то било раније – рекао је  Здравко Играчки.

Здравко Мишовић додаје да ће већ од наредне недеље атлетски клуб почети да користи капацитете спортског центра.

В. Х.

EUR/RSD 117.3253
Најновије вести