Манифестација „Бечеј ноћу“ само симболично обележена

БЕЧЕЈ: Због још увек присутних мера везаних за пандемију коронавируса, само симболично обележена је манифестација „Бечеј ноћу” која је ове године требало да се одржи четврти пут.
В. Јанков/Бечеј ноћу
Фото: В. Јанков/Бечеј ноћу

У ватромету изнад градског трга од 22 сата, уживало је више хиљада житеља највеће потиске вароши, а подељено је и хиљаду мајица за апликацијом „Бечеј ноћу”. Током три године одржавања манифестација се лепо „примила”, а концертни наступи привукли су у Бечеј хиљаде посетилаца.

- Многи су нам предлагали да померимо манифестацију за август или септембар, али смо сматрали да то није добро из разлога што је она постала препознатљива по томе да се одржава у јуну и да њом практично отварамо летњу туристичку сезону. Уз то, ваља знати да се организација ове манифестације финансира искључиво донацијама овдашњег привредног сектора и средствима пристиглим путем конкурса виших нивоа власти, па смо сматрали да би било неодговорно да у времену када привреда тражи начин да се опорави од последица пандемије ми тражимо помоћ за организацију забаве – објаснио је председник општине Драган Тошић.

Подсетивши да припрема овакве манифестације траје три до четири месеца, када је трајало ванредно стање, Тошић је изразио уверење да ће следеће године манифестација бити дводневна уз учешће познатих естрадних звезда.

В. Јанков

EUR/RSD 117.5847
Најновије вести