Ковид амбуланта у Врбасу ради 24 часа

Из Дома здравља „Вељко Влаховић” у Врбасу обавештавају да је радно време ковид амбуланте 24 часа.
М.Сћ/Ковид амбуланта у Врбасу
Фото: М.Сћ/Ковид амбуланта у Врбасу

Позивају грађане који имају симптоме коронавируса - високу температуру, учестали кашаљ, уз отежано дисање, да се јаве у ковид амбуланту Дома зравља, која се налази код некадашњег улаза у поливалентну патронажу. Након комплетне тријаже, уколико је потребно даље лечење, лекари ће пацијента упутити у установу следећег нивоа заштите, односно надлежне опште болнице.

Контакт телефон амбуланте је 062/780-289 и подсећају се сви грађани општине Врбас да се понашају одговорно и стриктно придржавају свих мера предострожности и упутстава надлежних здравствених и епидемиолошких стручних служби. Препоручује се поштовање физичке дистанце, ношење заштитних маски у затвоеном простору, као и употребу дезинфекционих средстава и свих мера личне хигијене. Пацијенти са симптомима коронавируса не би смели да улазе у централни објекат Дома здравља, већ да се одмах, без одлагања, јаве надлежном лекару у ковид амбуланти. Будите одговорни према свом и туђем здрављу, поручују из ДЗ „Вељко Влaховић”.

М. Сћ

Ćoper
04.07.2020 • 14:41
A kad su prošle nedelje vozili hiljade ljudi na glasanje bez maski, rukavica, u istim autizma, onda nije trebalo biti odgovoran?!
EUR/RSD 117.5825
Најновије вести