Комунална милиција у Зрењанину представила план рада

ЗРЕЊАНИН: Начелник Одељења комуналне милиције, одбране, ванредних ситуација и заједничких послова Игор Виријевић навео је да ће Комунална милиција у Зрењанину и ове године бити ангажована на сузбијању ванпијачне продаје на јавним површинама.
komunalnaPolicija
Фото: Dnevnik.rs

Како се наводи у плану рада ове службе за 2021, Комунална милиција ће посебно бити активна у зонама код главне пијаце, пијаце на Багљашу и пијаце у улици Југ Богдана.

У плану за ову годину је и посебна контрола и одржавање комуналног реда у ужем центру града и градским парковима. „Комунална милиција бавиће се и контролом и спречавањем стварања такозваних дивљих депонија, нарочито на локацијама где су оне саниране. У питању су, између осталог, Михајловачки друм и Лазаревачки друм“, наводи се у плану рада који је потписао начелник Игор Виријевић.

Припадници Комуналне милиције у Зрењанину ће, такође, кажњавати власнике паса који животиње буду водили без корпе и повоца, односно без надзора. Контролисаће и такси возила, као и спровођење противепидемијских мера у локалима.

На реализацији плана биће ангажовано 12 комуналних милицајаца, а за спровођење планираних активности на располагању су два службена возила, додаје се у овом документу.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5644
Најновије вести