Имовина ГИК Банат: Стан на Багљашу за мање од 10.000 евра

ЗРЕЊАНИН: Стечајна управница Грађевинско-индустријског комбината „Банат“ Драгица Арсић огласила је на продају једнособан стан на Булевару Вељка Влаховића у Зрењанину.
1
Фото: Багљаш, Булевар Вељка Влаховића

У питању је накнадно пронађена имовина овог некадашњег грађевинског гиганта, која није била позната у моменту када је ГИК „Банат“ продат као правно лице. Почетна цена стана на јавном надметању, које је заказано за 25. август, износи 1.152.500 динара.

Јавно надметање биће одржано у 11 часова, у канцеларији стечајног управника у Зрењанину, у улици Народне омладине 15, а више информација заинтересовани могу да добију на број телефона 069/560 20 25.

Ово није једина накнадно пронађена имовина ГИК „Банат“. Ускоро ће на продају бити понуђене и две шестине куће у улици Тоше Јовановића у Зрењанину. Када ове продаје буду окочане, стечајна управница Драгица Арсић планира да сачини нацрт решења о коначној деоби.

На рачуну стечајне масе ГИК „Банат“ има нешто више од 3,5 милиона динара, а накнадно пронађена имовина, чија се продаја планира, процењена је на 2.472.000 динара.

Стечај у ГИК „Банат“ отворен је пре девет година. Комбинат је у међувремену продат као правно лице, али је настављен поступак над стечајном масом.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.5746
Најновије вести