Хуманитарни турнир у стрит баскету: Приход за малог Алексу Цукића

БЕЧЕЈ: Канцеларија за младе општине Бечеј и Кошаркашки клуб Бечеј настављају традицију организовања хуманитарног турнира у стрит баскету „Бечеј 2019.“, који се одржава од данас до недеље 7. јула на платоу испред Градске куће.
1
Фото: Стрит баскет има своје поштоваоце у Бечеју

Атрактивно такмичење игра се у касним поподневним и вечерњим сатима.

– За ову прилику изнајмили смо професионалну кошаркашку подлогу која се користи за баскет „три на три“. Котизација по екипи, која броји укупно четири играча, је 2.000 динара. Сав приход од котизације, продаје мајица и добровољног прилога биће уплаћен на рачун малишана Алексе Цукића из Бачког Градишта, који болује од церебралне парализе. Знамо да сакупљена финансијска средства неће решити Алексино здравствено стање, али је ово прилика да се покаже да је Бечеј мала средина у којој живе велики људи – рекао нам је у име организатора помоћник председника општине Бечеј за омладину и односе с јавношћу Дане Мандић.

Поред такмичења у баскету „три на три“, планира се и увек атрактивно надметање у шутирању тројки. Најбољи у оба такмичења, екипном и појединачном, биће награђени дипломама,  пехарима и робним пакетима.

В. Ј.

EUR/RSD 117.5896
Најновије вести