Дограђује се и опрема Вртић “Невен“ у Инђији

ИНЂИЈА: Поред изградње новог вртића, ускоро ће почети доградња и опремање објекта „Невен“ Предшколске установе „Бошко Буха“.
1
Фото: Општина Инђија

Вредност радова износиће непуних седам милиона динара од чега је 80 одсто обезбедило Министарство без портфеља задужено за демографију и популациону политику. Остатак новца, односно 1,2 милиона динара финансираће Општина Инђија.

Планираним радовима вртић ће добити додатне две собе за малишане и са пратећим просторијама објекат ће се проширити за 235 квадратних метара. Једна соба биће намењена за јаслену групу, односно децу узраста до две године, а друга за мешовиту групу узраста од три до пет година. Проширењем уписаће се додатних 50-оро деце.

Пројектом су обухваћени припремни, земљани, зидарски, бетонски, електрични и тесарски радови. Биће урађена термичка и хидроизолација подова и зидова и поставиће се керамичке подне и зидне плочице прве класе. Из Општине истичу да ће објекат бити изграђен најквалитетнијим материјалима, који ће у потпуности задовољити најстроже услове за боравак малишана.

М. Сћ

Фото: Општина Инђија

EUR/RSD 117.5704
Најновије вести