До бицикла уз субвенцију општине Нова Црња

НОВА ЦРЊА: Председник општине Нова Црња Владимир Бракус расписао је јавни позив за доделу бесповратних средстава грађанима за куповину бицикала.
1
Фото: Ilustracija/pixabay.com

Како је наведено у јавном позиву, набавка бицикала спроводи се у циљу повећања броја бициклиста на улицама новоцрњанске општине, а у сврху побољшања квалитета ваздуха и смањења загађења животне средине. 

За ову намену је из општинског buyeta издвојено укупно 200.000 динара, а грађанима се додељује по 10.000 динара. Они који остваре право на суфинансирање могу набавити бицикле искључиво од фирми изабраних путем јавног позива. У питању су фирме „Аполо бајк“ и „Еталон“ из Кикинде, „Полар бајк“ из Зрењанина и „Бамби“ из Српске Црње.

Право учешћа имају сви грађани са пребивалиштем на територији општине Нова Црња, који имају важећу личну карту. Само једно лице из породичног домаћинства може добити средства по овом јавном позиву. Пријаве се предају лично на писарници Општинске управе Нова Црња или се достављају поштанским путем. Рок за пријаве је 2. децембар. За све додатне информације заинтересовани се могу обратити на број телефона 023 815 030.

Ж. Б.

EUR/RSD 117.2781
Најновије вести