Ада: Расписана јавна набавка за путаре, асфалтирање с јесени

АДА: Општина Ада је расписала јавну набавку за избор извођача радова за асфалтирање улица или делова појединих улица у насељима на подручју ове општине, које треба да се обави ове јесени у Ади, Молу и Утринама.
ada putari
Фото: Dnevnik (M. Mitrović)

Тиме се настављају значајна улагања у путну мрежу, којих је било у претходном периоду. Изграђени су кружни токови саобраћаја на три најважније раскрснице у Молу и Ади и асфалтирани путеви.

Планирано је да се у Ади асфалтирају деонице улица Паје Радосављевића, 29. новембра, Николе Тесле, у целој дужини коловоз ће добити Улица Дожа Ђерђа, а урадиће се и део тротоара на Католичком гробљу.

У Молу радиће се деонице улица Пролетерска и Народне револуције, као и цела дужина улица Богнар Иштвана, Вилагош Мартона и Милана Симића. У Утринама асфалтираће се део Улице маршала Тита од улице Јожеф Атиле до Кошут Лајоша, као и Кавиловски пут.

Председник ађанске општине Золтан Билицки каже да планирана укупна вредност инвестиција у путеве износи око 35 милиона динара. Радови на изградњи путева фунансирају се средствима из буџета Општине Ада заједно са Првом и Другом Месном заједницом Ада и Месном зајдницом Мол.

Почетак радова на асфалтирању улица у насељима ађанске општине очекује се крајем септембра или почетком октобра, одмах након окончања јавне набавке за избор извођача радова.

М. Мр.  

 

Пројекат „Ада данас“ реализовала је „Панонија медиа“ у сарадњи са „Дневником“. Ставови изнети у овом тексту нужно не изражавају ставове локалне самоуправе, која суфинансира пројекат.

EUR/RSD 117.5904
Најновије вести