пензионери

Војводина Од краја недеље пакети помоћи пензионерима у Новом Бечеју
НОВИ БЕЧЕЈ: До краја недеље у општини Нови Бечеј почеће подела пакета једнократне помоћи који су намењени социјално угроженим пензионерима, односно онима чија су примања мања од 30.000 динара, а којих је у тој општини 2.750.
Друштво Проширен списак продавница за пензионере
БЕОГРАД: У недељу, 29. марта, биће отворено 3.140 малопродајних објеката и радњи у Србији у којима ће старији од 65 година у периоду од четири до седам ујутру моћи да обаве куповину.
Друштво Вучевић: Пакети за око 33 000 пензионера
НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић најавио је вечерас да град припрема робне пакете помоћи за око 33 000 пензионера.
Друштво Из “Штарк арене” данас послато 12.800 пакета за пензионере
БЕОГРАД: Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да је данас из “Штарк арене” послато 12.800 пакета за београдске пензионере чије су пензије ниже од 30.000 динара.
Војводина Суботица издваја шест милиона динара за пакете пензионерима
СУБОТИЦА: Град Суботица издвојиће новчана средства у износу од шест милиона динара која ће бити опредељена за набавку пакета помоћи старијим особама из тог града, а који примају пензије са најнижим износима.
Војводина И Зрењанин шаље помоћ најугроженијим пензионерима
ЗРЕЊАНИН: Градска управа Зрењанин обавестила је суграђане пензионере који имају примања мања од 30.000 динара месечно да ће испорука пакета помоћи с основним намирницама почети следеће недеље.
Друштво Пензија за март “исцела”, уз помоћ од 4.000 динара
БЕОГРАД: Председник Алексадндар Вучић најавио је вечерас да ће пензија за март бити исплаћена у целости, уместо у два дела, како се иначе исплаћује, а уз то ће бити исплаћена и најављена помоћ од 4.000 динара.
Нови Сад Пензионери искористили шансу да изађу из куће (фото)
После скоро недељу дана забране изласка из куће, Новосађани старији од 65 година јуче су имали прилику да напусте своје домове и коначно прошетају, те пазаре све што им треба.
Друштво Објављен списак продавница које ће радити недељом од 4-7 часова
БЕОГРАД: Министарство трговине, туризма и телекомуникација објавило је на свом сајту списак више од 800 трговинских објеката који ће радити недељом од 4 до 7 часова.
Нови Сад Реновирање Удружења пензионера: У Поштанској 3 ради се пуном паром
По речима секретарице Удружења пензионера града Новог Сада Милене Жарковић, у току је трећа фаза изградње дневног центра у сутерену Удружења пензионера у Поштанској 3.
EUR/RSD 117.4966
Најновије вести