пензионери

Нови Сад Киша их неће изненадити
Животно искуство – а имају га сва тројица – научило је наше времешне суграђане, на снимку фото-репортерке „Дневника” Вање Фифе, да спремно дочекају свако евентуално изненађење.
Политика Мали: Сутра се пребацује новац за 650 хиљада пензионера
БЕОГРАД: Управа за трезор Министарства финансија пребациће сутра рано ујутру средства за исплату једнократне новчане помоћи од 100 евра за преосталих 650.000 прималаца пензија, саопштио је данас министар финансија Синиша Мали.
Нови Сад Бесплатна кафа за пензионере на Телепу
Због великог пожртвовања које су поднели пензионери и дисциплине коју су показали током пандемије коронавируса, кафић „Наше место” у Цвећарској 2А улици суграђанима старијим од 65 година омогућује да у прелепој башти попију бесплатну кафу по избору.
Нови Сад Екипа Дневника у шетњи са пензионерима (фото)
Док се улице полако празне и Нови Сад због полицијског часа бива све тиши, из својих улаза журно и са заштитним маскама и рукавицама тачно у 18 часова излазе пензионери, који су у петак поново добили прилику да удахну слободу, ускраћену због борбе против коронавируса.
Економија / Новчаник Исплата 100 евра пензионерима од 15.маја, остали да се изјасне
БЕОГРАД: Министар финансија Србије Синиша Мали рекао је да је мера помоћи грађанима добра, јер ће се свакако вратити у привреду Србије.
Политика ОДЛУЧЕНО: Пензионери од уторка у 18.00 до 1 по поноћи, пијаце почињу с радом
БЕОГРАД: Грађани старији од 65 година моћи ће од сутра да излазе у шетњу уторком, петком и недељом у трајању од пола сата, једна је од нових мера које је на данашњој седници усвојила Владе Србије, у складу са епидемиолошком ситуацијом и мишљењем струке.
Нови Сад Додатни број телефона кол-центра за пензионере који нису на својој адреси
Пензионери који још увек нису добили свој пакет јер се не налазе на местима где су пријављени, треба да позову кол-центар Центра за социјални рад на број 021/ 4882-777
Video
Друштво Вучић телефонским позивом изненадио бака Милицу
БЕОГРАД: Председник Алексаднар Вучић изненадио је данас позивом бака Милицу, која је постала позната након што се на друштвеним мрежама појавио видео снимак у којем она, у разговору са унуком, каже да “Вучића воли више од свих”.
Војводина Н. Кнежевац: У току подела пакета помоћи за 1.604 пензионера
НОВИ КНЕЖЕВАЦ: У Новом Кнежевцу у току је подела пакета помоћи за 1.604 пензионера који имају примања мања од 30.000 динара.
Друштво Војни спортисти однели лекове пензионерима на кућне адресе
БЕОГРАД: Војни спортисти десетобојац Михаил Дудаш и каратисткиња Јована Прековић показали су данас своју хуману страну када су војним пензионерима у њихове станове на Новом Београду донели лекове који су им били неопходни, саопштило је Министарство одбране Србије.
EUR/RSD 117.5801
Најновије вести