стечај

Економија / Наслови АОД огласио продају имовине Привредне банке у стечају
БЕОГРАД: Агенција за осигурање депозита (АОД) као стечајни управник Привредне банке Београд огласила је продају непокретне имовине ове банке којој је Народна банка Србије 2013. одузела дозволу за рад.
Економија Имовина Унихемкома у стечају понуђена за 155 милиона динара
НОВИ САД: Непокретна и покретна имовина предузећа "Унихемком" у стечају понуђена је по почетној цени од 115 милиона динара, а јавно надметање заказано је за 18. март, објављено је данас.
Војводина После седам година кљуцају „Банат семе”
ЗРЕЊАНИН: Стечај у зрењанинском предузећу „Банат семе“ обустављен је пре скоро седам година, продајом стечајног дужника као правног лица, ипак, прича око некада узорне семенарске компаније још увек није у потпуности завршена.
Економија / Наслови Банка у стечају, продаје се гумена обућа и опрема за флаширање воде
БЕОГРАД: Имовина Универзал банке у стечају, процењена на 66 милиона динара, понуђена је на продају непосредном погодбом уз прикупљање писаних понуда, објавила је Агенција за осигурање депозита.
Економија / Наслови Из стечаја продаје у Нишу, Крагујевцу, Ваљеву, Параћину...
БЕОГРАД: Имовина фирми у стечају у више градова Србије која је вредна више од 161 милион динар понуђена је на продају, објавили су стечајни управници.
Економија / Наслови Година одлуке за Петрохемију, МСК Кикинда, ковински рудник...
НОВИ САД: Упркос томе што је власничка трансформација предузећа почела пре безмало две деценије, ни до данас није завршена па ће Министарство привреде у наредном периоду покушати да огласи продаје преосталих фирми у којима су због неуспешне продаје уведени стечајеви.
Економија / Наслови Продају се 420.000 евра вредне некретнине банака у стечају
БЕОГРАД: Агенција за осигурање депозита огласила је продају некретнина три банке у стечају, чија је укупна процењена вредност око 420.000 евра.
Економија / Берза Понуђена некретнина Адриакопа у Блоку 40
БЕОГРАД: Имовина акционарског друштва "Adriacoop" у стечају чији је највреднији чини удео у објекту у београдској улици Милутина Миланковића процењен на 413,9 милиона динара понуђен је на продају, објављено је данас.
Економија / Наслови Имовина Термоелектре понуђена за 141 милиона динара
БЕОГРАД: Имовина Термоелектра у стечају понуђена је по почетној цени од 141,3 милиона динара, а јавно надметање заказано је за 25. децембар, објавио је данас стечајни управник.
Војводина Отворен стечај у зрењанинском Електроинвесту
ЗРЕЊАНИН: Судија Привредног суда у Зрењанину Љиљана Попов донела је решење о покретању стечајног поступка у зрењанинском предузећу „Електроинвест“, које је регистровано за производњу, сервис и лабораторијско испитивање ЕКС опреме.
EUR/RSD 117.5272
Најновије вести