стечај

Економија / Наслови Панчевачка Азотара у стечају понуђена за 581 милиона динара
ПАНЧЕВО: Фабрика вештачких ђубрива и азотних једињења ХИП-Азотара у стечају понуђена је на продају по трећи пут по додатно умањеној почетној цени од 581,3 милиона динара, објавила је данас Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Економија / Наслови Понуђено 13 некретнина Развојне банке Војводине у стечају
БЕОГРАД/НОВИ САД: Више некретнина Развојне банке Војводине у стечају, процењене од 2,5 до 415 хиљада евра, понудила је на продају Агенција за осигурање депозита.
Економија / Наслови Аустрија: Талас стечаја уследиће најкасније у другој половини године
БЕЧ: Мере помоћи у корона кризи су довеле у Аустрији до "огромног застоја у стечају", а заједно са растућим задуживањем домаћинстава најкасније у другој половини ове године прети огроман талас стечаја, упозорава "Алпенлендише Кредиторенвербанд" (АКВ).
Економија / Наслови Понуђена имовина ковинског Југопревоза
КОВИН: Имовина Југопревоза у стечају из Ковина вредна 110 милиона динара понуђена на продају, објављено је данас.
Економија / Наслови Од почетка године у Србији 316 стечајних поступака
БЕОГРАД: Од почетка године у Србији је отворено 316 стечајних поступака од чега 98 пред Привредним судом у Београду, наводи се у информацији Агенције за лиценцирање стечајних управника која је обухватила период до 2. децембра.
Економија / Наслови Хом плус одлази у стечај
БЕОГРАД: Познати трговински ланац "Хом плус" одлази у стечај, због чега су њихови продајни објекти у појединим тржним ценртрима затворени, пишу Вечерње новости.
Економија / Наслови Каприоло купио сервисни центар Кулатранса
КУЛА:  Каприоло из Бачке Тополе за 31,5 милиона динара купио је непокретну и покретну имовину Кулатранса у стечају, објавила је данас Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Војводина ЗР: Од почетка године отворена три стечаја
ЗРЕЊАНИН: Од укупно 232 стечајна поступка, отворена од почетка ове године у фирмама на територији Србије, три су у надлежности Привредног суда у Зрењанину, објавила је Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Економија Фабрика грађевинског материјала понуђена за 145 милиона динара
БЕОГРАД: Имовина београдског Југобаната у стечају која се налази у Банатском Карловцу, понуђена је на продају по укупној почетној цени од 145 милиона динара, објављено је данас.
Економија Продаје се имовина Нове Агробанке вредна 1,6 милиона евра
БЕОГРАД: Агенција за осигурање депозита као стечајни управник понудила је на продају 22 некретнине Нове Агробанке у стечају чија је укупна процењена вредност већа од 1,6 милиона евра, објављено је данас.
EUR/RSD 117.5638
Најновије вести