Иштван Пастор

Друштво Пастор примио студенте Колегијума Матија Корвин из Будимпеште
НОВИ САД: Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор примио је данас студенте Колегијума Матија Корвин (Mathias Corvinus Collegium) из Будимпеште који бораве у вишедневној студијској посети нашој земљи.
Политика Пастор у посети одлазећем председнику Мађарске Адеру
НОВИ САД/БУДИМПЕШТА: Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор разговарао је данас у Будимпешти са председником Мађарске Јаношем Адером, коме ускоро истиче десетогодишњи мандат на овој функцији.
Политика Пастор: Поверење као основ свих односа Србије и Мађарске
СУБОТИЦА: Сусрет председника Србије Александра Вучића и премијера Мађарске Виктора Орбана представља веома успешан наставак сарадње две државе и челних људи најзначајнијих политичких опција у обе државе, изјавио је председник Савеза Војвођанских Мађара, Иштван Пастор.
Економија / Наслови Нова Фабрика чоколаде магнет за инвеститоре
"Фабрика у Новом Саду биће највећа инвестиција групе у последњих десет година и износице 50 милиона евра", рекао је главни извршни директор „Бери Калебо групе“ Сент-Африк на свечаности полагања "чоколадног" камена темељца на којој је оценио и да је данашњи дан посебан и због магнитуде инвестиција.
Политика Пастор данас расписује покрајинске изборе
НОВИ САД: Председник Скупштине Војводине Иштван Пастор данас у 17 сати расписаће изборе за посланике у Скупштини АП Војводине.
Политика Заседа Скупштина АПВ: И у Војводини цензус пада на три одсто
НОВИ САД: Посланици Скупштинске Аутономне Покрајине Војводине данас ће на 36. седници у овом сазиву одлучивати о промени правила за избор посланика смањењем цензусног прага за улазак у покрајински парламент с пет одсто на три, као и правила да на кандидатској листи буде представљено најмање 40 одсто жена, а промене би требало да се примењује на следећим изборима, који се најављују за април, сазнаје „Дневник“.
Политика Пастор: Нема назнака да ће се смањити прилив миграната
СУБОТИЦА: Председник СВМ Иштван Пастор оценио је да нема назнака да ће се у наредном периоду смањити прилив миграната и истакао да је потребно снажније полицијско присуство и помоћ на местима где има миграната.
Video
Политика Мировић: У првом плану ствари које за Војводину живот значе
НОВИ САД: Председник Покрајинске владе Игор Мировић отворио је конференцију „Војводина у 2020“, коју организују компанија „Color Media Communications“ и магазин „The Economist“, под покровитељством Покрајинске владе.
Политика Пастор: Неће се поновити мигрантска криза из 2015, али проблем постоји
СУБОТИЦА: Председник Скупштине АП Војводине и лидер Савеза војвођанских Мађара, Иштван Пастор, изјавио је да ограда подигнута на мађарској граници према Србији и заштитни појас који је постављен, онемогућавају прелазак границе и представљају највећу безбедност од мигрантског таласа.
Политика Пастор с Годфријем: Наставак добрих односа с Амбасадом САД
НОВИ САД: Председник Скупштине АП Војводине Иштван Пастор разговарао је с амбасадором Сједињених Америчких Држава у Србији Ентонијем Годфријем, који је боравио у првој званичној посети покрајинском парламенту.
EUR/RSD 117.3269
Најновије вести