САД: Троје људи убијено у пуцњави у округу Харфорд

АБЕРДИН: Најмање три особе су убијене и две су рањене данас у пуцњави у Абердину, у округу Харфорд, у америчкој савезној држави Мериленд, саопштила је полиција.
pucnjava pistolj
Фото: pixabay.com

До пуцњаве је дошло у дистрибутивном центру фармаколошке компаније "Рајт ејд", пренела је агенција АП.Претходно је ФБИ саопштио да је "пуцњава у току" и да има "више жртава".Гувернер Мериленда је саопштио да његова канцеларија помно прати ситуацију и да је држава спремна да пружи сваку врсту помоћи.

Нападач у пуцњави у Мериленду у критичном стању

Нападач осумњичен за пуцњаву у Мериленду, у којој су погинуле најмање три особе, у критичном је стању, саопштили су данас званичници те савезне америчке државе.

Како је раније пренео АП, а позивајући се на анонимни извор из полиције, подаци из прелиминарне истраге говоре о најмање три убијене особе и две рањене у пуцњави у Абердину, у округу Харфорд, у америчкој савезној држави Мериленд.

До пуцњаве је дошло јутрос у дистрибутивном центру фармаколошке компаније "Рајт ејд", а полиција се на место догађаја стигла кроз пет минута.Шериф Џефри Р. Гелер казао је да више не постоји никаква опасност на месту пуцњаве која се јутрос догодила.Он је на конференцији за новинаре рекао да има више жртава и повређених, не откривајући детаље.

Како је казао, власти спроводе прелиминарну истрагу како би избегле давање нетачних информација.Гувернер Мериленда је саопштио да његова канцеларија помно прати ситуацију и да је држава спремна да пружи сваку врсту помоћи.

EUR/RSD 117.5808
Најновије вести